Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports FC 24'teki En Yüksek Puanlı Oyuncular Açıklandı

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulacak spor oyunu EA Sports FC 24'te en çok beğenilen (yüksek puana sahip) oyuncuların bir listesi yayınlandı. Bu liste en iyi 24 oyuncuyu içeriyor ve önümüzdeki günlerde daha fazlasının açıklanması bekleniyor. Tam listenin 15 Eylül'de duyurulması planlanıyor.
 
EA Sports FC 24'teki yüksek puanlara sahip oyuncular
 
 
 
Oyun içerisinde birçok değerli oyuncu bulunuyor ancak açıklanan listeye göre listenin en üst sırasında üçü erkek ve biri kadın olmak üzere toplamda dört oyuncu yer alıyor. Bu oyuncular 91 puanla karşımıza çıkıyor. Bu oyuncular arasında Fransa ve PSG yıldızı Kylian Mbappé, İspanya ve Barselona orta saha oyuncusu Alexia Putellas, Norveç ve Manchester City forvet oyuncusu Erling Haaland ve Belçika ve Manchester City kaptanı Kevin De Bruyne bulunuyor.
 
Aldıkları reyting puanlarıyla ön plana çıkan 4 oyuncu dışında 90 puanlı sekiz oyuncu yer alıyor. Bu oyuncular arasında ise Aitana Bonmatí, Lionel Messi, Sam Kerr, Karim Benzema, Thibaut Courtois, Harry Kane, Caroline Graham Hansen ve Robert Lewandowski bulunuyor.
 
EA Sports FC 24, serinin son derece popüler Ultimate Team moduna ilk kez kadınları da dahil ediyor. Oyuncular bu kapsamda hem erkek hem de kadın oyunculardan oluşan takımlar oluşturabiliyor.
 
EA Sports FC, 29 Eylül 2023'te PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için mevcut olacak.
 
Yeni video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Cyberpunk 2077'nin Yeni Güncellemesi PC Sistemlerini Aşırı Isıtabilir! Xbox Temalı Kredi Kartları Piyasaya Sürülüyor: İşte Avantajları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.9.2023 23:06:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: Constellation Crusader servislere gelince oynanır para vermeye değmez
+++++++++

Caped 117 Crusader

12.9.2023 16:58:21

0
servislere gelince oynanır para vermeye değmez
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız