Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Sports College Football için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulacak olan EA Sports College Football için yeni bir fragman yayınlandı. Kısa bir fragman olmasına rağmen bu içerik aracılığıyla oyunun yaz aylarında çıkacağı duyuruldu.
 
EA Sports College Football yakında geliyor
 
 
 
Hayran kitlesinin oldukça ön planda olduğu bu yapım için elbette beklentiler yüksek. Geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan bir kazanç çağrısı sırasında EA CEO'su Andrew Wilson, oyun hakkında her şeyin üst düzey bir şekilde ilerlediğini aktardı ve ek olarak şunları ekledi:
 
“EA Sports College Football için geliştirici ekibimiz inanılmaz bir iş çıkarıyor. Oynanış gerçekten de oldukça eğlenceli olacak ve burada gerçekten güzel bir deneyim elde edebileceksiniz. Ekibimin yaptıklarına güveniyorum.”
 
Bunun dışında lisans konusuna değinecek olursa, Wilson bu konu hakkında herhangi bir sorunun olmadığını ve geniş kapsamlı bir lisans sözleşmesinin imzalanacağını aktardı.
 
EA Sports College Football fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun firması pc ps4 ps5 xbox Electronic arts
Ünlü Rapçi Post Malone, WWE 2K24 Oyununa Katılıyor Sızıntı: Beyond Good & Evil Remastered Yolda!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Electronic Arts
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız