Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dune Filminin Görüntü Yönetmeni Film Hakkında Konuştu

 
Bilim kurgu türünün en iyilerinden biri olan Dune serisinin bildiğiniz gibi bir filmi şu anda yapım aşamasında. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinin görüntü yönetmeni Greig Fraser yapıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Greig Fraser, Dune filmi hakkında konuştu: "Aslında biraz eğlenceliydi. Dune filmi üzerine çalışmak için Star Wars'u unutmam gerekti. Zor değildi. Dune'un nasıl gözükmesi gerektiği konusunda Denis ile net bir şekilde konuştuk. Çöller gibi benzer yönler bulunuyor. Demek istediğim George Lucas'ın Dune'dan ilham aldığı ortada. Bunun hakkında konuşmak yasak mı bilmiyorum, ancak bazı alanlarda çok fazla benzerlik var. Bu yüzden Dune ve The Mandalorian'ı yaparken aynı şeyi yapmamak konusunda özen gösterdim."
 
The Mandalorian'ın görsel açıdan oldukça tatmin edici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ve Dune için de aynısı geçerli olacak gibi.  
 
Filmin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dune frank herbert oyuncular konusu fragman ne zaman yayın tarihi oyuncu kadrosu
Tenet'in Ertelenme İhtimali Bir Kez Daha Gündeme Geldi David Tennant ve Michael Sheen'in Yeni Dizisi Staged'ten Yeni Görseller Paylaşıldı

thepunisherWZ

6.6.2020 01:06:44

0
Hayatımın oyunlarındandı Dune 2000. Eski filmleri izlemiştim de pek bir şey anlamamıştım küçüktüm. Sabırsızlıkla bekliyorum; bunu çok daha güzel yapacaklarına eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune'un Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız