Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tenet'in Ertelenme İhtimali Bir Kez Daha Gündeme Geldi

 
Koronavirüs sebebiyle bildiğiniz gibi bu yıl yayınlanacak olan filmlerin neredeyse hepsi ertelendi. Ertelenmemekte direnen en büyük film ise Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet.
 
Bugün iki farklı güçlü kaynaktan film ile ilgili iki farklı haber paylaşıldı. Business Insider'ın haberine göre, 17 Temmuz'a kadar dünyadaki sinemaların %90'ının açılması ve Tenet'in vizyona girmesi için hazır hale gelmesi bekleniyormuş.
 
Ancak Collider'ın raporuna göre film çoktan ertelendi. Warner Bros. sadece henüz açıklamadı. Bu yaz sinema takvimine baktığımızda Mulan (24 Temmuz) ve Wonder Woman (14 Ağustos) dışında büyük bir yapım bulunmuyor ve bu iki filmin de ertelenmesi bekleniyor. 
 
Burada asıl durum sinemaların açılmasından ziyade, insanların sinemalar açılsa bile sinemaya gidip gitmeyeceği. Elbette giden olacaktır ama saydığım bu üç film de gişede büyük başarı yakalaması beklenen filmler. Durum bu haldeyken büyük bir gişe başarısı yakalamaları da çok ihtimal dahilinde değil gibi. 
 
Yakın bir zamanda resmi ve net bir açıklama yapılacaktır. Tenet'in vizyon tarihi şimdilik 17 Temmuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan John David Washington Robert Pattinson türkçe fragman türkçe altyazılı
Command & Conquer Remastered Collection Çıktı Dune Filminin Görüntü Yönetmeni Film Hakkında Konuştu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nenga

10.6.2020 22:30:38

0
kesinlikle katılıyorum sinemadaki duygu çok farklı oluyor geçen sene 1917 yurtdışında çıkmıştı subatta da bize gelicekti her yerde film vardı ama bekledim sinemada izlerim diye bir daha da çıkmadı çok üzülmüştüm inş tenet çıkar

Ronnie Coleman

6.6.2020 13:02:41

0
Dijital olarak çıkartın da izleyelim artık bitsin bu dert.

BSC Misafiri

6.6.2020 12:10:15

0
İsterse hiç gelmesin.. Sanki tek film bu? Bi karar verin, 4838382 kez değişim yaşamayın. Tın.

BSC Misafiri

6.6.2020 12:08:25

+1
Bu film çok iyi puanlar alacak o yüzden gişede başarılı olmasını isterim. Ertelenmesi mantıklı

KuvvetMira27

6.6.2020 04:14:49

+1
Olayı anlamadın galiba para sinema sektöründe aynı anda ikisine'de çıkarsa kar payı daha düşük çıkar sonuçta insanların sinemaya gitme sebebi filmi telefonunda izleyememesi , dijital hala film yapımcıları için karlı bir sektör değil malum torrent vb. şeyler yüzünden , senin dediğin türde bir şey olsa ve bu eleştirdiğin sinema sektörü bitse bir kaç sene sonra her yerde netflix'in salak salak filmlerini görürüz. Ve bazı filmler vardır sinemada izlenir christopher nolan filmleri gibi ımax ve yüksek ses deneyimi ile tenet filmi çok iyi olacaktır bunu evindeki 4k hdr tv'inde deneyim edemezsin en azından benim için öyle oldu ve bu yasaklarda en çok canımı en çok sıkan bu oldu yeni filmlerin gelmememsi Recebi vedik gibi filmleri bende sinemada izlemem onun yeri netflix fakat wonder women , tenet gibi filmlerin sinemaya çıkmaması çok yazık olur parasal boyutunu geçtim.

Asahi Breweries

6.6.2020 03:48:38

0
ya isteyen sinemaya gider, isteyen dijital den izler ne gerek var kasmaya sinemayı seven yine sinemadan izleyecek alıcak mısırını içeceğini vs. Evimde kurmuşum güzel bir sistem zaten. Film yapımcısı her türlü kazanacak.

KuvvetMira27

6.6.2020 02:30:27

0
Sen film yapımcısı olsan gişeden milyarlaca dolar gişe yapmak varken pastadaki büyük payı alıp yerine dijital sektörde daha küçük paya bel bağlarmıydın? Ki zaten film eninde sonunda dijitale düşüyor ve zaten hali hazırda her sinema severin bir dijital playforma üyeliği var aynı ürünü iki kez satmak bir defa satmaktan her zaman iyidir.

Asahi Breweries

5.6.2020 23:16:25

+1
Şu sinema kültürü ne zaman biter acaba? virüs olduğu halde adamlar hala direniyor yayınla be kardeşim dijital bir platform ile anlaş izlesin millet.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız