Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dune Filmi Ertelendi

 
İlk kitabı 1965 yılında yayınlanan, Frank Herbert’ın Dune serisinin film uyarlamasının vizyon tarihi ne yazık ki ertelendi.
 
Aslında filmin yapım aşaması zaten bitirildi, ancak salgının sebep olduğu gişedeki düşüşten dolayı film ertelendi. Normalde 18 Aralık'ta vizyona girecek olan film, ne yazık ki 1 Ekim 2021'e ertelendi. 
 
Bu şekilde de The Batman ve Dune'un vizyon tarihi aynı olmuş oluyor. Ancak stüdyo bu kadar büyük iki filmi aynı gün vizyon sokmayacaktır, yani çok büyük ihtimalle The batman filmi de ertelenecek.
 
Dune’un yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Dune frank herbert oyuncular konusu fragman ne zaman yayın tarihi oyuncu kadrosu
Microsoft'un Birinci Parti Oyunları Bu Yıl Toplamda 1.66 Milyar Saat Oynandı She-Hulk Dizisinde Genç Bruce Banner'ı Oynaması İçin Oyuncu Aranıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dune'un Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız