Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driver: San Francisco'dan Multiplayer Deneyimleri

Lisanslı Araçlar!
 
     Geçmişi 2000 yılına kadar dayanan Driver serisine uzun bir süredir yeni oyun eklenmiyordu fakat bu durum Ubisoft Reflections sayesinde yıl sonunda bozulacak. Pek çok hayrana sahip olsa da yapılan değişiklikler nedeniyle çekirdek kitleyi soğutmayı başaran serinin son oyunundan multiplayer deneyimleri aktarılıyor.
 
     Araçlar arasında geçiş yapmanın yeni özelliklerden biri olacağı biliniyordu. Driver: San Francisco'da Tag isminde bir multiplayer mod bulunuyor ve bu modda kaptığınız tacı rakiplerinizden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Yine aynı şekilde eğer tacı kapan başka bir oyuncuysa onu yakalayıp geri almalısınız. IGN'de oyunun multiplayer demosunu (Tag mode) test etme şansını bulan oyunculardan demoyla ilgili yorumlar şu şekilde oldu:
 
 - R1'e veya RB'ye bastığınızda kamera takip ettiğiniz aracın üzerinden bir pozisyon alarak sizin etrafta bulunan hangi araca geçeceğinizi seçmenizde yardımcı oluyor. Pek çok hızlı araç olsa da rakibinize çok yakın olanını seçmek yeterli hıza ulaşamamanız nedeniyle tekrar geri düşmenize neden olabiliyor.
 
 - Eğer takip edilen araç sizseniz karşı şeritten gelen bir araca binerek eski aracınızın kaza yapmasını sağlarsanız hem trafiği sıkıştırarak arkanızdakileri zor duruma bırakmış oluyorsunuz hem de ters şeritten gelen bir araca geçtiğiniz için takip eden araçların aynı hızda geçiş yapamamaları nedeniyle kendi araçlarıyla dönüp kovalamaya devam etmeleri gerekiyor.
 
 - Dar yollarda gitmek etrafınızdaki ve yanınızda bulunan araç sayısını azaltacağı için rakiplerinizin yakınınıza geçiş yapmasını zorlaştıracaktır. Haritada pek çok dar ve uzun geçit bulunuyormuş. Böylece kaçarken bu tip yolları seçerek vakit kazanabiliyorsunuz.
 
 - Tır ve kamyon benzeri büyük araçlara geçiş yapmamanız öneriliyor. Bu tip araçlar sadece tek bir noktada iyiler, o da takip ettiğiniz aracın önündeyken trafiği tıkamak.
 
 - Sınırsız sayıda geçiş yapma hakkınız olsa da oynadığınız multiplayer moduna göre iki geçiş arasında belirli bir süre beklemeniz gerekiyor. Bu nedenle sizin için kötü sonuçlanacak bir geçiş yapmanız daha büyük bir dezavantaj anlamına geliyor. Beğenmediğiniz bir araca binmek veya kaza yapmak rakiplerinizin size daha çok yaklaşmasından başka bir işe yaramayacaktır.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Driver Gameloft ipod touch iPhone San Francisco Driver San Francisco Ubisoft Reflections Multiplayer Tag
Theatrhythm: FF'den İlk Bilgi ve Görüntüler İngiltere'de Haftanın En Çok Satan Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

11.7.2011 15:13:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Hiçbir şey anlamadım?!
Arapça yazıyor da mı anlamadın? Daha detaylı nasıl çevirsin editör?

BSC Misafiri

11.7.2011 12:53:59

0
Hiçbir şey anlamadım?!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız