Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Theatrhythm: FF'den İlk Bilgi ve Görüntüler

Oyunda serisin ünlü karakterleri Chibi versiyonları ile yer alıyor.

     Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberimizde Square Enix'in Nintendo 3DS'in duyurusu ile birlikte açıkladığı Final Fantasy oyununun ne olduğunun ortaya çıktığını ve bu oyunda dahi Final Fantasy adının kullanılmasının serinin hayranlarını üzebileceğini belirtmiştik. İlk olarak Famitsu dergisinde ortaya çıkan Theatrhythm: Final Fantasy için ilk bilgi ve görseller ise bugün yayınlandı.
 
      Oyunun hikayesi her zaman olduğu gibi kristaller üzerine yoğunlaşmış. Oyunda daha önce de sık sık karşı karşıya gelen Chaos ve Cosmos arasındaki mücadeleye tanık olacağız. Ritimlerin kristalleri oluşturduğu oyunda, kristaller ise müzikleri kontrol edip, dünyayı ses ile sarabilecek. (!)
 
     Oyunun ekran görüntülerinde ise oynanışın gene savaş sistemi şeklinde olduğunu fakat bu savaşları ritim oyunu şeklinde ilerleteceğimizi görüyoruz. Ayrıca oyunun açılan Japonya resmi sitesinde ilk müzikte yayınlanmış. Final Fantasy serisinin ana tema müziklerinden biri olan bu müziğin biraz daha tekno versiyonunu dinliyoruz. 
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Theatrhythm: Final Fantasy Final Fantasy 3DS Nintendo Nintendo 3DS 3DS RPG Square Enix Müzik
Armored Core V'ten Yeni Görüntüler Driver: San Francisco'dan Multiplayer Deneyimleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Theatrhythm: Final Fantasy
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız