Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driveclub Yönetmeni Yeni Oyununa Dair Küçük Bir Sinyal Verdi

 
   World Rally Championship, MotorStorm oyunlarıya adından söz ettiren ve PlayStation 4 üzerindeki Driveclub ile de olumlu olumsuz adından bahsettiren Evolution Studios bildiğiniz üzere Sony'nin isteği üzere kapatılmıştı.
 
   Ardından Codemasters'ın Driveclub geliştiricilerini kendi bünyesine çekmesiyle ekip twitter üzerinden yeni bir yarış oyunu üzerinde çalıştıklarını da açıklamıştı. Şimdi ise bu IP'ye dair oyun yönetmeni Paul Rustchynsky'den yeni bir yorum geldi. 
 
   Kenny Little adlı twitter kullanıcısının Driveclub'daki fotoğraf modunun şu zamana kadar en iyisi olduğundan bahsetmesi üzerine Paul Rustchynsky de Alman otomobil firmasının bir reklamında kullandığı slogana benzer olarak Ta ki biz yeni oyunumuzda daha iyisini yapana kadar şeklinde yorumda bulunarak yeni oyununda bizi Driveclub gibi güzel grafikli bir oyun beklediği sinyalini verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Evolution studios Playstation 4 Sony Racing Yarış
Last of Us'ın Yenisi İçin Söylentiler Tekrar Ayyuka Çıktı Edge of Nowhere için Çıkış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

6.6.2016 00:21:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_ Codemasters "yarış oyunu üstadı" olarak görülse de özellikle çıkardıkları son oyunları birbirinin kopyası buluyorum. Sanki güzel bir şey tutturmuş da ısıtıp ısıtıp koyuyorlar gibi. Bilmiyorum başka böyle hisseden var mı... Umarım sıradaki oyun baştan aşağı sıfırdan yapılmış olur.
Kafan güzelmiş...

FantasyFiRe

5.6.2016 22:55:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun pcleride görecek mi?
Raat ol misafir PC'siz Codi oyunu jant kapaklı ferrariye benzer

FantasyFiRe

5.6.2016 22:53:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: EzioAuditore_ Codemasters "yarış oyunu üstadı" olarak görülse de özellikle çıkardıkları son oyunları birbirinin kopyası buluyorum. Sanki güzel bir şey tutturmuş da ısıtıp ısıtıp koyuyorlar gibi. Bilmiyorum başka böyle hisseden var mı... Umarım sıradaki oyun baştan aşağı sıfırdan yapılmış olur.
harbiden dosum sen assasin's creed az ara ver F1 serisinden bahsediyorsan haklısın da Dirt Rally oynarsan adamların çıtayı nereye koyduğunu daha iyi anlarsın

BSC Misafiri

4.6.2016 19:04:47

0
Şu adamların oyununu GTden daha çok bekliyorum

BSC Misafiri

4.6.2016 16:06:06

0
Oyun pcleride görecek mi?

BSC Misafiri

4.6.2016 16:06:01

0
Oyun ilk ciktiginda sunucu problemleri ile bogusuyordu o yuzden driveclubin asil mantigi olan ekibinle diger takimlara karsi yaptigin kapismalari oynayamiyordun.Yeni gelen guncellemelerle oyun hem performans ve buglar acisindan hem de sunucu problemleri acisindan kendini cok toparladi.Suan driveclubtan daha iyi grafikli bir yaris oyunu yok bence.ancak pist yarislari yerine nfs gibi sehir ici yarislara yonelirseler yeni oyun devrim yaratabilir.Nfsye gercekten iyi bir rakip lazim.

Darion

4.6.2016 12:22:16

0
Assassins Creed oynamaktan beynin erimiş herade dostum, güzel kafaymış. Dirt Rally e selam olsun burdan ''kendini tekrar eden'' yorumu için.

EzioAuditore_

4.6.2016 10:49:15

0
Codemasters "yarış oyunu üstadı" olarak görülse de özellikle çıkardıkları son oyunları birbirinin kopyası buluyorum. Sanki güzel bir şey tutturmuş da ısıtıp ısıtıp koyuyorlar gibi. Bilmiyorum başka böyle hisseden var mı... Umarım sıradaki oyun baştan aşağı sıfırdan yapılmış olur.

İdrak İstimlak

4.6.2016 08:51:28

+2
Adamlar zaten Sony ile ilişkilerini kestikten sonra Codemasters gibi yarış oyunlarında uzmanlaşmış bir yapımcı bünyesine katılmışlardı. Böyle bir ekibin parçası olup, yarış oyunu yapmamaları gibi bir durum sözkonusu olamayacağı için, ortada pek ipuculuk bir durum yok, yapıyorlar işte abicim...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DriveClub
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız