Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreamfall Chapters'ın PS4 Sürümü Düşünülüyor

Playstation 4 çok sayıda bağımsız yapıma ev sahipliği yapacak gibi görünüyor

     Dreamfall Chapters: The Longest Journey'nin konsollara gelebileceği geliştirici Red Thread Games tarafından daha önce açıklanmıştı. Şimdi hangi konsollara gelebileceği yavaş yavaş netleşiyor. Stüdyonun başındaki isim Ragnar Tørnquist bu konuda bir açıklama yaptı.
 
     Norveçli stüdyo oyunun Playstation 4'e getirmenin yollarını araştırmaya başlamış bile. Muhtemelen Sony'nin bağımsız geliştiricilere verdiği destek sayesinde bu merakla beklenen oyunu PS4'te de görme şansı yakalayacağız.
  
    Diğer taraftan Ragnar Tørnquist'in açıklamalarına göre Xbox One'ın duyurusu kendilerini hiç etkilememiş. Microsoft'un bağımsız geliştiricilere karşı daha açık bir politika izlemesini beklediklerini söyleyen yetkili, Xbox Live'ın bağımsız geliştiriciler için çalışma şeklinde herhangi bir değişiklik olmamasından şikayetçi.
 
    Bildiğiniz gibi Microsoft, bağımsız geliştiricilerin bir yayıncı bulmadan doğrudan oyunlarının Xbox Live'da yayınlamasına izin vermiyor. Sony ve Nintendo ise geliştiricilere bu imkanı veriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the longest journey adventure macera dreamfall dreamfall chapters funcom red thread studios
Baldur's Gate 2 Enhanced'ta 350.000 Yeni Sözcük Tales Serisi Multiplatform Çıkmayacak

GamerHand

26.5.2013 09:46:56

+3
2000 yılının son ayı falandı ya da 2001 ocak tam hatırlamıyorum. İlk oyunla tanışmıştım yeni upgrade ettiğim PC'de :) O zamana kadar PC'de bitirdiğim Monkey Islan ve Broken Sword vardı sanırsam tam hatırlamıyorum. Omikron The Nomad Soul diye bir oyun gelmişti oyun satan yere. Bu oyunla beraber hemen hemen aynı zamanlarda gelmişlerdi. Ya da ben öyle görmüştüm. İki oyunuda almıştım. Ve ben ilk olarak The Longest Journey'e başlamış ve sonunu getirene kadar olmayan ingilizcem ve ingilizce çeviri kitabımla devam etmiştim. Etkisinden 1-2 ay çıkamamıştım. Sonrasında Omikron'a başlayabilmiştim :) Tabiki o zamanlar Quantic Dream denen firmanın belkide 5-6 sene sonrasının oyununu bana o zamanlar sunduğunun farkında olmadığım için ve TLJ'ni oyununun masalsı ve karanlık havayı aynı anda sunmasına çok alıştığım için açıkcası beni çok etkilememişti :D Uzun lafın kısası 30 yaş civarı herkesin özellikle PC sevenlerin çok sevdiği ve tutkulu olduğu bir seridir. 2. oyunu herne kadar kaçırmış olsamda bu oyunu PS4 ile oynamak bana çok keyif verecek belkide beni o zamanlara geri götürecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız