Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreamfall Chapters Unity 5 Motoruna Aktarıldı


     Bölümler halinde oyunculara sunulan yapımlardan birisi olan Dreamfall Chapters'ın Unity 4.6'dan Unity 5'e aktarılacağı duyurulmuştu. Geliştirici ekibi oldukça zorlayan bu süreç nihayet tamamlandı ve oyunun yeni sürümü yayınlandı.
 
     Geliştirici ekibin başındaki isim Ragnar Tørnquist, bu aktarım sürecinin zorlayıcı ve pahalı olduğunu dile getirdi. Hatta bu aktarım süreci geliştirici ekibin neredeyse sonunu getiriyormuş. Ragnar, konu için "Birkaç yüz bin dolar büyük bir para. Bugün bildiğimizi bilseydik oyun motorunu aktarma kararını vermek çok daha zor olurdu ama yine de yapardık. Kim ne derse desin yaptığımız şey değdi."
 
      Dreamfall Chapters'ın Unity 5 ile baştan yaratılmış hali oyunun tüm sahiplerine ücretsiz olarak verildi. Geliştirici ekip görsellik konusunu hala daha düzgün bir hale getirmeye çalıştığını dile getiriyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşarak yapımı %50 indirimle 24,50 TL'ye satın alabilirsiniz. Aşağıdan oyunun Unity 5 sürümünden alınan görselleri görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steamcommunity.com the longest journey adventure macera dreamfall dreamfall chapters funcom red thread studios
The Sims 4: Get Togerher Eklenti Paketinden Yeni Bir Video XCOM 2'nin Çevre Tasarımları Bu Yeni Ekran Görüntülerinde

okazaki

26.11.2015 22:25:39

+1
Bu oyunda Türkçe yamayı hakediyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız