Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreamfall Chapters, Bölümler Halinde Yayınlanacak


     850.000 dolarlık hedefle girdiği Kickstarter kampanyasından yaklaşık olarak 1,5 milyon dolarlık bir destekle ayrılan Red Thread Games, oyunları Dreamfall Chapters: The Longest Journey'in çıkışı için bir açıklama yaptı.
 
     İlk olarak mayıs-kasım 2015 tarihleri arasında çıkması planlanan yapım, şu sıralar Telltale Games'te gördüğümüz gibi bölümler halinde yayınlanacak. İlk bölüm diyebileceğimiz ve yapımcılar tarafından 'Book One' olarak tabir edilen bölüm, kasım ayı içerisinde oyunun Kickstarter destekçilerine dağıtılacağı gibi, Steam, GoG ve Humble Store'da da bulunacak. Bu şekilde, geliştirme işlemi devam ederken elde edilen gelir artacak ve daha iyi bölümlerle karşılaşacağımız söyleniyor.
 
     Oyuna destekte bulunan tüm oyuncuların tüm bölümleri alacağını özellikle belirtelim. Ayrıca oyuna ait bir Season Pass, yine dijital mağazalarda bulunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
the longest journey adventure macera dreamfall dreamfall chapters funcom red thread studios episodic release window çıkış aralığı
Natural Doctrine'in Çıkış Tarihi Duyuruldu EA CEO'su, Dungeon Keeper'ın Mobil Oyunundan Dersini Almış

cemecem21

30.6.2014 13:24:17

0
Dreamfall "Chapters" diyor zaten. Bu şekilde olması normal. :D (Kabul ediyorum çok boştu).
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreamfall Chapters: The Longest Journey
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız