Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DreamLeague Sezon 12 Dota 2 Turnuvasının Şampiyonu Alliance Oldu!

 
     DreamHack organizasyonu tarafından bu yıl on ikincisi düzenlenen DreamLeague Sezon 12, Dota 2 turnuvası Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleşti. Ninjas in Pyjamas, J. Storm, Alliance ve Team Liquid turnuvaya doğrudan davet edilirken Avrupa elemelerinden FlyToMoon ve Kuzey Amerika elemelerinden DemonSlayers turnuvaya katılmaya hak kazandı. 250.000 dolar ödül havuzunun oluşturulduğu turnuvada yer alan 6 takım, 2 gruba ayrıldı.
 
     Yükselme turunda A grubunu birinci tamamlayan Ninjas in Pyjamas ve B grubunu birinci tamamlayan Alliance karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Alliance rakibi NiP'i 2-0 yenerek mağlubiyetsiz olarak finale yükseldi. DemonSlayers ise A grubunu sonuncu olarak tamamladı ve kaybedenler turuna düştü. DemonSlayers, kaybedenler turunda; J.Storm'u 2-1 ve Team Liquid'i 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.  
 
     Kaybedenler turunun final karşılaşması Ninjas in Pyjamas ve DemonSlayers arasında oynandı. DemonSlayers rakibi Ninjas in Pyjamas'ı 2-1 yenerek finalde Alliance'ın rakibi oldu. Alliance ve DemonSlayers arasında oynanan 5 maçlık final serisi sonucunda Alliance, DemonSlayers'ı 3-2 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.    
 
DreamLeague Sezon 12 Turnuvasının Ödül Havuzu Dağılımı
 
1. Alliance - 100,000$
2. Demon Slayers - 60,000$
3. Ninjas in Pyjamas - 40,000$  
4. Team Liquid - 25,000$
5-6. FlyToMoon & J.Storm - 12,500$ 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
dota dota 2 valve icefrog rts rpg pc Defence of the Ancients 2 oynaması ücretsiz free to play f2p ücretsiz oyun
Red Dead Online'ın 6. Haftalık Ödül Görevi Eklendi Lord of The Rings Dizisine Yeni Bir Oyuncu Katıldı: "Önemli" Bir Rol

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dota 2
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız