Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Ball Z: Kakarot'un Hikaye DLC'si Trunks: The Warrior of Hope Duyuruldu

 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici CyberConnect2, Dragon Ball Z: Kakarot'un hikaye indirilebilir içeriği Trunks: The Warrior of Hope'u duyurdu.

Yazın başlarında çıkacak ve Season Pass'e dahil olacak.
 
Trunks: The Warrior of Hope indirilebilir içeriği Android Saga'sının gelecekteki alternatif zaman diliminde, Goku'nun kalp hastalığından ölmesi ve Piccolo, Vegeta, Yamcha, Tien ve Krillin'in Androids 17 ile 18 tarafından öldürülmesinden 13 yıl sonrasında geçecek. Bir tek Gohan bu katliamdan sağ kurtulur ve Vegeta'nın oğlu Trunks ile birlikte Android'leri yok etme görevine hazırlanır.
 
Bandai Namco ve CyberConnect2 ayrıca Dragon Ball Z: Kakarot için 9 Mart'ta ücretsiz bir güncelleme yayınlanacağını duyurdu. Dragon Ball: Card Warriors mini oyununa yeni kartlar eklenecek.

Dragon Ball Z: Kakarot PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragon Ball Z: Kakarot Dragon Ball Bandai Namco Kakarot
MicroProse Soccer Steam'de Yayınladı Apex Legends Switch'te TV Modunda 720p/30fps ve Taşınabilir Modda 576p/30fps Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Ball Z: Kakarot
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız