Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard Tanıtıldı: Ne Zaman Geliyor?

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini BioWare ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard’ın çıkış mevsimi belli oldu. Daha önce Dragon Age: Dreadwolf olarak bilinen bu yapım açıklanan detaylara göre önümüzdeki sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games mağazası üzerinden mevcut olacak.
 
Oyun daha önce Dragon Age: Dreadwolf olarak biliniyordu
 
 
 
Yozlaşmış tanrıların yüzyıllardır süren karanlığında yer alabileceğimiz yapımda ilgi çekici bir hikayenin olacağından bahsediliyor. Farklı karakter sınıflarının bulunduğu Dragon Age: The Veilguard içerisinde suikastçı, büyücü ve dedektif gibi uzmanlık alanları yer alıyor. Bunun dışında iblislerin, ejderhaların ve kadim tanrıların olduğu bir dünyada bunlarla mücadele etmeye hazırlanıyoruz.
 
Ortaya çıkan bilgiler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda yapım içerisinde kararlarımızın oldukça etkili olduğundan bahsediliyor. Ekibimizle beraber deneyimimizi derinleştirebileceğimiz ve birlikte savaşabileceğimiz oyunda ilgi çekici bir hikayenin de olacağı da söyleniyor.
 
Son olarak oyun için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Yeni oynanış tanıtım videosu için 11 Haziran Türkiye saati ile 18:00’i beklemeniz gerekiyor. Yeni oynanış videosu YouTube üzerinden yayınlanacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Call of Duty: Black Ops 6'nın Çıkış Tarihi Açıklandı! Life is Strange: Double Exposure Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.6.2024 11:28:57

0
Oyunu Fortnite'a çevirmişler resmen. ilk oyunun o karanlık ve orta dünya atmosferi tamamen yok olmuş.

BSC Misafiri

10.6.2024 10:45:36

0
Hayır yaa hayır.Abi ilk oyuna sadık kalmak niye bu kadar zor ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız