Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: Dreadwolf Projesinden Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

 
 
Yakın zamanda yayınlanan Giant Bomb podcast'inin bir bölümünde Jeff Grubb, BioWare'deki son işten çıkarmalar hakkında konuştu. Bu işten çıkarmalarla beraber Dragon Age: Dreadwolf projesine ve Mass Effect 5'in gelişim sürecine de yorumlar ekledi.
 
Belirtilene göre Dragon Age: Dreadwolf sürekli olarak ertelenen bir proje
 
 
 
Jeff Grubb, Dragon Age serisinin yeni oyunu Dreadwolf için açıklamalarını genişletti. Bu kapsamda Dreadwolf'un sürekli olarak ertelenen bir proje olduğundan bahsetti. Grubb, başlangıçta oyunun Eylül 2023'te (gelecek ay) piyasaya sürülmesinin planlandığını ancak bu tarihin daha sonra Mart 2024'e kaydırıldığını ve şimdi de 2024 yazına kadar piyasaya sürülmesinin çok zor olduğunu vurguladı.
 
Diğer taraftan Mass Effect 5'in (oyunun adı değişebilir) geliştirilmesinde çalışan kişilerin Dreadwolf projesini desteklemek üzere geçiş yaptığı belirtildi. Mass Effect 5'e odaklanan geliştirme kaynaklarının azalması nedeniyle bu projenin geliştirilmesinde de büyük gecikmeler yaşanması olası.
 
Dragon Age: Dreadwolf oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bunun yanı sıra ister Dragon Age evreninde yeni bir oyuncu olun isterseniz hiç giriş yapmamış olun bu oyunun tüm oyunculara hitap edeceği belirtiliyor.
 
Peki siz bu oyunların hangi yıl çıkış yapacağını düşünüyorsunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Starfield Oyununda Gezegenleri Keşfetmenin Belli Bir Sınırı Bulunuyor Eylül 2023'te Çıkış Yapacak Platform Oyunları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız