Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age 2 Alana Mass Effect 2 Hediye!

Mass Effect 2 gibi harika bir oyuna böyle bir kampanya ile bedavaya sahip olmak çok büyük bir fırsat.

    PC oyuncuları için Mass Effect 2'ye bedava sahip olma şansı. BioWare, bu fırsatı bugünden 30 Nisan'a kadar olan süreçte satın alınacak Dragon Age 2 için yapıyor.
 
     Dragon Age 2'yi satın alanlar elde edecekleri bir kod sayesinde Mass Effect 2'nin PC sürümüne bedavaya sahip olabilecekler. Böyle bir kampanya gerçekten kaçmaz. Otoriteler tarafından geçen senenin en iyi oyunlarından biri kabul edilen Mass Effect 2'yi bu fırsat ile elde etmek harika olacaktır.
 
    Detaylara ve Bioware'in duyuru yaptığı ilgili sayfaya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kampanya adımları şöyle sıralanıyor:

1. Dragon Age II'yi satın alın.
 
2. Online Pass'ı aktif edin.
 
3. Oyunu başlatın ve EA hesabınızla giriş yapın, hesabınız yoksa EA hesabınızı yaratın.
 
4. http://social.bioware.com/me2offer/ sitesini ziyaret edin ve EA hesabınızla buraya giriş yapın.
 
5. Online Pass kodunuzu girin ve 'Submit'e tıklayın. Böylece bedava Mass Effect 2 için bir kod elde edeceksiniz.
 
6. EA Download Manager programını açın ve elde ettiğiniz kodu buraya girerek Mass Effect 2'yi indirmeye başlayın. (Eğer bilgisayarınızda EA Download Manager kurulu değilse, buradan indirebilirsiniz: http://www.ea.com/1/download-manager)
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bioware Dragon Age 2 EA Games PC Bioware Mass Effect 2 bioware store kampanya
Oyunseverlerden Depremzedelere Yardım Eli Portal 2'nin Tüketiciye Yönelik Taretleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.4.2011 15:37:38

0
Oyunları Türkiye'de Türkçe oynamak istiyorsanız, oyunları orjinal alın. Çıktığı gün alın demiyorum. İki-üç yıl geçsin, oyunun fiyatı ucuzlasın, o zaman bile alınsa bile oyun yayıncılarının dikkatini çeker. Paranın ucunu gösterin onlar size kul- köpek olur. Ama Türkiye piratebay gibi sitelerin listelerinde ilk 10 lara girdikçe Türkçe yama beklemeyin.

Xerias

7.4.2011 17:52:44

0
Dragon Age'i bu hala getirdikten sonra ve bu kampanyadan sonra Bioware'e paragöz mü desem demesem mi bilemedim.

Zenyxia

6.4.2011 12:31:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: Smalltime Mass Effect 2 Türkiye'nin en iyi düblaj sanatçıları tarafından seslendirilip Türkçe yapılsaydı bile, tahmin edilen miktarın %50'sine bile ulaşamazdı. Mouse 1+WASD kombinasyonuna fazla alışmış ve PES-NFS ikileminden kurtulamamış kültürümüze bu tür yaklaşımlar çok lüks olur. Büyük ihtimalle Miranda olan ilişkiyi de sansürlerlerdi. Maazallah, şeytan çarpar.
İyi güldüm. Ve ne kadar acı da olsa dediklerinize harfiyen katılıyorum.

BSC Misafiri

6.4.2011 06:57:09

0
türkçe yama var yetmiyormu?

Smalltime

6.4.2011 01:53:41

+1
Mass Effect 2 Türkiye'nin en iyi düblaj sanatçıları tarafından seslendirilip Türkçe yapılsaydı bile, tahmin edilen miktarın %50'sine bile ulaşamazdı. Mouse 1+WASD kombinasyonuna fazla alışmış ve PES-NFS ikileminden kurtulamamış kültürümüze bu tür yaklaşımlar çok lüks olur. Büyük ihtimalle Miranda olan ilişkiyi de sansürlerlerdi. Maazallah, şeytan çarpar.

Chaqi

6.4.2011 00:00:24

+2
Anca böyle satabilirler zaten. Oyunun içine ettiler. Hey gidi bioware.

Zenyxia

5.4.2011 23:51:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu 2 oyunuda türkçe alt yazı desteği ile çıkarsaydınız ne olurdu ya en az 5 veya 10 bin adet satardı ülkemizde.Türkçe alt yazı için harcanan masrafın 10 katını çıkartırdınız abicim bi türlü bu firmalar türkçe alt yazı çıkartmamak için yemin etmişler bu olaylar beni çok üzüyor türkçe çıksaydı şimdi satın alırdım 2 oyunuda ben neyse
Katılmamak elde değil. Nihayetinde bu tür oyunlar çokça diyalog içerdiğinden sıkı İngilizce istiyor ve anlamayanlar içinse oyun keyfi işkenceye dönüşüyor. Ve oyunda çok vurdulu-kırdılı öge yoksa o oyun bir kenara savruluyor, bir daha da yüzüne bakılmıyor. Ama insan kendi dilinde, anlaya anlaya, sindirerek oynayabilse durum çok daha farklı olurdu. Hem bu tür oyunlar ülkemizde daha çok ilgi görürdü, hem de satışlar kesinlikle yükselirdi. Ama görünen o ki şöyle Türkçe dublaj+altyazılı bir RPG oyunu oynamadan göçüp gideceğiz. Mass Effect 3'ün az da olsa Türkçe çıkma ihtimali vardı ama lanet, pis gözünü para bürümüş, Türk oyunculara bir şans daha vermek istemeyen EA bu ihtimali de ortadan kaldırdı.

BSC Misafiri

5.4.2011 23:23:12

+3
Şu 2 oyunuda türkçe alt yazı desteği ile çıkarsaydınız ne olurdu ya en az 5 veya 10 bin adet satardı ülkemizde.Türkçe alt yazı için harcanan masrafın 10 katını çıkartırdınız abicim bi türlü bu firmalar türkçe alt yazı çıkartmamak için yemin etmişler bu olaylar beni çok üzüyor türkçe çıksaydı şimdi satın alırdım 2 oyunuda ben neyse
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age 2
+ TAKİBE
AL
34 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız