Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age 3'ten Yeni Sızıntı Var!


    Henüz resmi duyurusu gelmese de BioWare'in üzerinde çalıştığını bildiğimiz Dragon Age 3 adına yeni bir sızıntı var. BioWare'in el altından yayına soktuğu Dragon Age 3 anketi, internete sızdı.
 
    Yayınlanan ankette Dragon Age 3'te yer alacak karakterlerin muhtemel tasarımları oylanırken, oyunun tam ismi de kullanıcıların seçimine sunuluyor. Bu isimler arasında Dragon Age 3: The Breach, Dragon Age 3: Exarch, Dragon Age 3: Inquisition, Dragon Age 3: Inquisitor ve Dragon Age 3: Apocrypha yer alıyor.
 
Anketten sızan görüntüler aşağıda;
 




Bu haberin bağlantısı
URL
Dragon Age 2 EA Games PC PS3 Xbox 360 RPG Bioware
Dublaj Ekibinden Türkçe Crysis 3 Videosu Borderlands 2'nin Silah Üreticilerini Tanıyın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CrazyToones

20.8.2012 13:40:50

0
Tribüne oynuyorlar.

BSC Misafiri

20.8.2012 09:22:23

0
İlk oyundaki hava geri gelse yeter. İkinci oyun gerçekten vasattı. Hiçbir artısı olmadan sürüldü piyasaya. Onca beklenti çöp oldu. EA elini attığı her yeri kurutuyor. Kesinlikle oyunlara karışmaması gerektiğini öğrenemedi. Activision aynı şeyi Diablo 3'e yaptı ve milletten lafı yedi şimdi baştan aşağı Diablo 3'ü değiştiriyor. Dragon Age 2 de şiddeti yüksek sert yorumlar aldı. Bioware'in EA'den bağımsız bir şekilde bu oyunu bitirmesi gerekir.

magnicifent

19.8.2012 20:38:19

0
İlk oyundaki bir senaryo olmasını ve morriganla çocuğumuzu görmeyi ümit ediyorum,Morrigan ek pakette öldü diyen arkadaşlar olabilir ama orada onu öldürmeden onunla gitme seçeneğide vardı ve onu deyince bir şey olmadı.O yüzden bu Morrigan hikayesi tam olarak tamamlanmalı bence.

fucker-fukara

19.8.2012 20:14:19

0
dayatma karakter olmasın yeter,hawk gibi yine cüce elf filan olsun dayatma ne kadar az olursa o kadar iyi bide aynı alanları farklı mekanlar diye yedirmesinler millete,tek kirkwall da geçmesin yani ha yine b.k gibi olacak şüphe yok ondan

BSC Misafiri

19.8.2012 19:14:02

0
daha çok romantizm seçeneği olsun ve 2. oyun daki dövüş sistemiyle 1. oyundaki akılda kalıcı hikaye tarzı bir hikayeyi birleştirsinler mesela champion of kirkwall ile hero of fereldan birlikte çalışabilir birbirine düşman olabilir çok seçenek var

BSC Misafiri

19.8.2012 13:50:52

0
Büyük ihtimal VGA töreninde duyurulacak.

RedTurkei

19.8.2012 13:23:19

0
gerçekten özgün karakterler olmuş sabırsızlanmaya başladım umarım, 2. oyundaki hatayı yapmayıp özüne döner hatta daha fazlasın istiyorum tamamen açık dünya olursa işte ozaman bizleri epic bir oyun bekliyor demektir. Hayırlısı bakalım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age 2
+ TAKİBE
AL
34 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız