Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu Assassin's Creed Shadows için yepyeni bir video yayınlandı YouTube platformu üzerinde Assassin JorRaptor tarafından paylaşılan videoda oyunun aydınlatması, havası, atmosferi ve çok daha fazlası detaylandırılıyor.
 
Assassin’s Creed Shadows'ta iki farklı karakter yer alıyor
 
 
 
İzleyeceğiniz video sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını görebiliyor ve ortamlar konusunda fikir sahibi olabiliyorsunuz. Assassin's Creed Shadows, bildiğiniz üzere 16. yüzyıl Japonya'sının Azuchi-Momoyama döneminde geçiyor. Oyunda Naoe ve Yasuke'nin birbirine bağlı hikayelerini takip edebiliyor ve her iki karakteri de kontrol edebiliyoruz.
 
Yasuke aksiyon esnasında  kullanmanız gereken karakterler arasında yer alırken, Naoe daha çok gizlilik odaklı bir sistemi benimsiyor. Bu kapsamda oyunda iki farklı karakter üzerinde farklı aksiyon şeması ile karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Ubisoft, geldiğimiz noktada oyunun PC sistem gereksinimlerini açıklamadı. Bunun yanı sıra oyunda Denuvo korumasının olacağından bahsediliyor. Oyun 15 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, Ubisoft+ aracılığıyla PC, App Store aracılığıyla Mac ve Luna için piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.9.2024 13:14:42

0
hala çok eksik ama en azından neye ağırlık vermeleri gerektiğini anlamış gibiler sanki.. atmosferin duygunun öneminin farkına varmış gibiler. ha yok yine açık dünyada oradan oraya koşturmaca olacaksa geçmiş olsun

aykut291

17.9.2024 09:34:49

0
Ubisofta artık olumsuz yorum yapmak istemiyorum Starwars da patladı muhtemelen buda patlayacak geçmiş olsun insanlar artık Ubisofta güvenmiyor kesinlikle prestij ve güveni komple yitirmiş bir firma.Daha oyun çıkmadan topa tutuyor çoğu insan :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız