Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Doom, Doom II ve Doom 3 Bugün PS4, Xbox One ve Switch için Çıktı

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, Doom (1993), Doom II (Classic) ve Doom 3 oyunlarının bugün itibarıyla PlayStation 4, Switch ve Xbox One için çıktığını duyurdu. İlk iki oyun ayrıca akıllı telefonlar için de çıktı.

Oyunların tanıtım yazısı:
 

Doom -- $4.99
 
DOOM'un 25. yıldönümünü, yeniden satışa çıkarılan orijinal DOOM (1993) ile kutla! İlk olarak 1993 yılında oyuncuların beğenisine sunulan DOOM ile birlikte milyonlarca oyuncu hızlı tempolu, tehlikeli ve biçilecek iblislerle dolu bu seriyle tanışmış oldu. Birinci şahıs nişancı türünün doğuşuna tekrar şahit olurken bu oyun türünü popüler hale getiren iblis patlatma eğlencesini yeniden yaşa.
 
DOOM (1993)'ün içeriği:
- Episode IV: Thy Flesh Consumed genişletmesi ile birlikte 9 adet aksiyon dolu ilave seviye
- Yerel ağda 4 oyunculu ölüm maçı
- Yerel ağda 4 oyunculu co-op modu
 
Doom II --  $4.99
 
DOOM'un 25. yıldönümünü, yeniden satışa çıkarılan orijinal DOOM II ile kutla! Yeri göğü inleten DOOM (1993) efsanesinin devamında gelen acımasız Super Shotgun en ölümcül iblislerin bile hakkından gelirken meşhur bölüm sonu canavarı Icon of Sin de kötülüğüyle nam saldı.
 
Yeniden satışa sunulan DOOM II'nin içeriği:
- Master Seviyeler (Geliştiricilerin rehberliğinde topluluk tarafından yapılan 20 ilave seviye)
- Yerel ağda 4 kişilik çok oyunculu mod
- Yerel ağda 4 oyunculu co-op modu
 
Doom 3 -- $9.99
 
DOOM'un 25. yıldönümünü DOOM 3 ile kutla.

Orijinal DOOM'u aksiyon ve korku öğeleriyle yeniden anlatan ve birçok olumlu eleştiriye layık görülen bu oyunda, Cehennem'in muazzam güçlü savaşçısıyla mücadele et ve istilaya bir son vermek için Cehennem'in dibine gitmeden önce iblislerle dolu tesisten geçmeye çalış.

DOOM 3, Resurrection of Evil ve The Lost Missions genişletme paketlerini de içeriyor. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
FIFA 20 Kapak Yıldızları Eden Hazard (Standart Sürüm) ve Virgil van Dijk (Şampiyonlar Sürümü) Ubisoft, Yeni Dönemde Piyasaya Çıkaracağı Oyunları Tanıtacağı Ubisoft Experience'ı Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

28.7.2019 20:48:36

+1
Malesef katılıyorum. Hele ki bu cıvıklık Doom Eternal ile tavan yapacak gibi. Bize gerçekten Doom 3 gibi insanı geren, psikolojisini oynatan bir oyun lazımdı. Tamam yine arcade şekilde gidilsin ama önüne çıkan her şeyi yok eden Doom Slayer olayı ve korkutuculuğun dibe vurması pek iyi olmadı Doom serisi açısından.

Venomstr

27.7.2019 18:11:38

+1
Aslında zamanına göre Doom 1 ve 2 dar alanda geçiyor, gerilim veriyordu. Yer yer zorluyordu. Son çıkan Doom ise çok farklı. Aşırı arcade ve çok kolay bir oyun. Hiçbir şekilde oynayan kişiyi germiyor, ciddiyeti yok. Hatta bana göre biraz cıvık oyun.

Mütercim Bey

27.7.2019 12:15:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamer-x Fikrinize saygı duyarım ancak korku öğesinin tavan yaptığı dar koridorlarda geçen ve dead space ve nice oyunlara ilham veren oyundur doom 3 benim kişisel görüşüm saygılar [:'(]
Şahsi görüşün öyle de orijinal Doom oynanışından ayrılmışlardı Doom 3'te. Doom I ve II'de korku ögesi olmayan saf fps oyundu. Zaten Doom 2016'nın bu kadar tutulmasının nedeni de o saf fps'ye dönmeleri oldu.

Tr@mmler

26.7.2019 21:12:11

+2
Şahsi görüşüm önceki doom serileri ve son çıkan doom oyunu da dahil hiç biri doom 3 etmez bence. Doom 3 gerçekten de çıktığı dönem için harika bir oyundu. HL2 ve FarCry ile birlikte 2004 yilina damgasını vuran 3 oyundan biriydi. Inanilmaz atmosferi, harika mekan tasarımları, korku öğeleri, müthiş silahları ve hikayesi ile benim nazarımda efsanedir.

gamer-x

26.7.2019 20:05:26

+2
Fikrinize saygı duyarım ancak korku öğesinin tavan yaptığı dar koridorlarda geçen ve dead space ve nice oyunlara ilham veren oyundur doom 3 benim kişisel görüşüm saygılar [:'(]

BSC Misafiri

26.7.2019 20:02:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamer-x Doom 3 ve ps4 de işte budur 44 tl gelmiş geçmiş en iyi doom
Yapma hocam ya.. Ne en iyi Doom'u. HL2 ile aynı yıl çıkmıştı parçalayıp geçmişti HL2. Zamanına göre değerlendirirsek bi Doom 2 değil bence 3. oyun ki en çok oynadığım oyundur 3. oyun ona rağmen diyorum. Bence Doom 2016 kat kat ve kat daha iyi 3'ten..

gamer-x

26.7.2019 19:41:05

+3
Doom 3 ve ps4 de işte budur 44 tl gelmiş geçmiş en iyi doom
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız