Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney Speedstorm için Yeni Fragman Çin Seddi Pistine Bakış Atıyor

 
 
Geçtiğimiz süreçte ertelenen, Gameloft tarafından geliştirilen ve yayınlanacak oynaması ücretsiz yarış oyunu Disney Speedstorm için yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, oyun içerisinde yer alacak olan Çin Seddi Pisti'ne bir bakış atıyor ve bahsedilen pistte kısa bir yarış turunu bizlere sunuyor. Ayrıca fragmanda Disney karakterleri Mulan ve Li Shang yer alıyor.
 
Disney temalı yarış oyunu bu yıl içerisinde çıkış yapacak
 
 
 
Aksiyon dolu yarış deneyimi yaşayacağımız ve içerisinde Disney karakterlerinin de yer aldığı Disney Speedstorm, geçtiğimiz yıl çıkış yapacaktı ancak bazı sorunlar nedeniyle ertelendi. 2023 yılı içerisinde yayınlanması planlanan bu yapım PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden  PC için gelecek.
 
Ücretsiz olarak yayınlanacak bu oyunda herkes oyunu rahatlıkla indirebilecek ve ön plana çıkan karakter kadrosundan istediğini seçebilecek. Farklı farklı araçların ve yeteneklerin yer alacağı bu yapımda yarış konusunda ustalaşmaya çalışacağız. Oyun içerisinde ayrıca farklı temaya sahip birçok pist bulunacak.  
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers yarış pc Disney Speedstorm
Age of Wonders 4 - PC Sistem Gereksinimleri Blizzard, Diablo Immortal için Yol Haritasını Açıkladı: Yeni Sınıf ve Daha Fazlası

BSC Misafiri

23.1.2023 15:01:35

0
Disney evrenini ve Crash Team Racing mantığını çok seviyorum, umarım bu oyun tutulur uzun yıllarca oynarız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disney Speedstorm
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız