Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney Speedstorm için Monsters, Inc. Fragmanı Yayınlandı

 
 
Gameloft, oynaması ücretsiz yarış oyunu Disney Speedstorm için Monsters, Inc. temalı “The Factory”yi ve Monsters, Inc. yarışçıları Mike Wazowski, Celia Mae ve Randall'a ilk bakışı gösteren yeni bir fragman yayınladı. Oyunda, her biri temalı ve yarışın seyrini değiştiren güçlendiricilerle dolu çeşitli pistler yer alacak. Her karakter, zafere ulaşmanıza yardımcı olacak benzersiz yeteneklere sahip olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı 
 
Disney ve Pixar dünyalarından ilham alan yüksek hızlı yarış dünyasına adım atın. Asphalt serisinin yaratıcılarından bu heyecan verici arcade yarış deneyiminde her karakterin farklı özelliğiyle rakipleri alt edin. Yarış pistinde benzersiz becerilerinde ustalaşın ve zafere ulaşın. 
 
Disney Speedstorm, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam, Epic Games Store ve Microsoft Store üzerinden çıkış yapacak. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yarış pc Disney Speedstorm
Arcade Oyunu Psychic 5 Eternal Remake Switch için Duyuruldu Gargoyles Remastered PC ve Konsollar için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disney Speedstorm
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız