Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arcade Oyunu Psychic 5 Eternal Remake Switch için Duyuruldu

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/6e146328-d765-4b99-96e0-395d49e40d4d.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Yayıncı City Connection ve geliştirici CRT Games, Switch için Psychic 5 Eternal'ı duyurdu. Bu oyun, 1987'de çıkan atari oyunu Psychic 5'in yeniden yapımı. Oyun 2023 baharında yayınlanacak.
 
Psychic 5, 15-18 Eylül tarihleri arasında Japonya'nın Chiba kentindeki Makuhari Messe'de gerçekleştirilecek olan Tokyo Game Show 2022'deki City Connection standında oynanabilecek. 
 
- 1987'de oyun salonlarında piyasaya sürülen bir oyun olan Psychic 5'in yeniden sürümü.
- Bu oyun bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve amacınız Demon King tarafından ele geçirilen geniş bir labirentte arkadaşlarınızı kurtarmaktan geçiyor.
- Küçük bir kızdan yaşlı bir büyükbabaya kadar beş farklı karakteri oynayabilirsiniz.
- Psychic 5 remake, eski dikey ekrana sahip bir arcade modunun yanı sıra yepyeni 16:9 ekran oranına ve iki oyuncunun ekranı paylaştığı iki oyunculu bir moda sahiptir. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Psychic 5 Eternal Remake
Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine Forza Horizon 4 ve 5 Giriş Yapıyor Disney Speedstorm için Monsters, Inc. Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız