Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disintegration'ın Retrieval Adlı Çok Oyunculu Modundan 16 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

 
 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise V1 Interactive'in yaptığı Disintegration'ın Retrieval adlı çok oyunculu modundan 16 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. Aşağıda izleyebileceğiniz bu videonun, oyunun geliştirme aşamasının erken safhalarından alındığını belirtelim. İzleyeceğiniz video, oyunun son hali değildir.
 
The Retrieval çok oyunculu modu Halo'nun Assault moduna benziyor. Oyun iki takımdan oluşuyor birisi hücum, diğeri savunma. Hücum takımı, haritanın ortasında bulunan iki çekirdekten birini alıp belirlenen bölgeye teslim etmesi gerekiyor. Savunma takımı ise bu iki çekirdeği korumakla görevli. 
 
Disintegration'ın, 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign Disintegration bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Private Division V1 Interactive eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yarat
Söylentilere Göre Star Wars: Knights of the Old Republic'in Remake'i Yapılıyor QLOC'un Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi İçin CD Projekt'e Yardım Ettiği Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disintegration
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız