Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disintegration Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici V1 Interactive, bilim kurgu FPS oyunu Disintegration'ın bu hafta sonu ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.

Oyunun çok oyunculu modu 30 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında PlayStation 4, Xbox One ve PC'de oynaması ücretsiz olacak. PlayStation 4 ile Xbox One'da PlayStation Plus ve Xbox Live Gold aboneliği gerekecek.
 
PlayStation 4: 30 Temmuz 19:00 - 3 Ağustos 19:00
Xbox One: 30 Temmuz 22:00 - 3 Ağustos 09:59
Steam: 30 Temmuz 20:00 - 3 Ağustos 20:00 
 
Ayrıca oyun aşağıda belirtilen tarihler arasında %40 indirimde olacak.

PlayStation 4: 22 Temmuz - 8 Ağustos
Xbox One: 28 Temmuz - 3 Ağustos
Steam: 30 Temmuz - 6 Ağustos 
 
Disintegration, Halo'nun da yaratıcıları arasında yer alan Marcus Letho'nun önderlik ettiği 30 kişiden oluşan yeni bağımsız geliştirme stüdyosu V1 Interactive'in gerçek zamanlı strateji unsurları içeren bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu. Yakın bir geleceğin dünyasında geçen oyunda, insanlığın kaderi Entegrasyona yani insan beyinlerinin robotik cihazlarda saklanması için geliştirilen bir teknolojiye bağlı. Eski Uçanmotor pilotu Romer Shoal olarak, entegre edilmiş fakat eski insan anılarını unutmak istemeyen küçük bir direniş örgütüne liderlik ediyorsun. Zorba Rayonne kuvvetleri insanlığın son kalıntılarını da ortadan kaldırmaya çalışırken, kurtuluş için tek umut Romer ve onun direniş örgütünde. Çeşitli silahlı Uçanmotorların kokpitinde, sahadaki mürettebatına komuta et, eşsiz birim yeteneklerini ve kendi silahlarını ustaca kullanarak düşmanı bozguna uğrat. Disintegration'da tek oyuncu modunun yanı sıra pilotlar ve mürettebatlarının çeşitli haritalar üzerinde birbirlerine karşı mücadele ettiği üç ayrı PvP çok oyunculu mod da bulunuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak V1 Interactive Disintegration bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Private Division V1 Interactive eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yarat
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes Kickstarter Kampanyası Başladı Steam'in Yeni Özelliği Playtest Uygulanmaya Başlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

27.7.2020 23:47:01

0
Kötüydü. Denemeye değmez.

FU-Frank Underwood

27.7.2020 23:39:31

0
oyunu kimse takmıyor. yapımcı çaresizce oyuncu çekmeye çalışıyor, geçenlerde alienware'da bedava steam key dağıttılar ona rağmen kimse oynamıyor. 1,2 aya komple bedava olur sakın almayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disintegration
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız