Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Çıkışından Sadece Üç Ay Geçen Disintegration'ın Multiplayer Desteği Sonlandırılıyor

 
Gerçek zamanlı strateji unsurları içeren bilim kurgu FPS oyunu Disintegration'ın ömrü kısa sürdü.

16 Haziran 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkan oyunun çok oyunculu mod desteği yakında sonlandırılıyor.

Halo'nun da yaratıcıları arasında yer alan Marcus Letho'nun önderlik ettiği bağımsız geliştirme stüdyosu V1 Interactive, Disintegration'ın oyun içi mağazasının bugün kapatıldığını ve çok oyunculu modun 17 Kasım'da oyundan tamamen kaldırılacağını duyurdu. Tek oyunculu mod oynanabilir olmaya devam edecek.
 
V1 Interactive tarafından belirtilene göre, ekip iki oyun türünü birleştiren benzersiz bir deneyim oluşturma hedefiyle riskli bir işe girişti ve her ne kadar tek oyunculu mod ilgi çekmeyi başarsa da çok oyunculu tarafta yeterli sayıda oyuncuya ulaşılamadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Disintegration bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Private Division V1 Interactive eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yarat
World of Warcraft Shadowlands: Öteki Dünyalar'ın Son Bölümü Şimdi Sizlerle Crysis Remastered RTX 3080 ile 4K Maksimum Ayarlarda 25-32FPS Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ploff

18.9.2020 06:48:56

+1
Oyunun adını bıle duymadım :)) Yanlış olan 3 ay ıcınde multı destegını hangı mantıkla kesıyorsun? Zaten boktan bır oyun cıkartıp mılletı magdur etmıssın. Ayrıca dıyelımkı sadece 10 kısı bıle multı oynasa kesemessın arkadas. Adamdan para almasını bılıyorsun. 3 ay ıcınde oyunun fısını cekıyorsun. O zaman multı bolumu ıcın para ıadesı yapman lazım. Oyun cöp degıl! Fırma çöpmüş!! Gece, gece nıye yukseldıysem :))

BSC Misafiri

18.9.2020 02:35:27

0
Bazı oyunlar vardır kimsenin parasını harcamaması gereken bu da onlardan.

BSC Misafiri

18.9.2020 01:32:17

0
Korkunç kötü bir oyun. (Bug mekanikler vs değil) Sağlam potansiyel vardı, nasıl hiç edilir adlı çalışma oldu.. Yazık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disintegration
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız