Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disintegration'ın Hikaye Modundan 23 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise V1 Interactive'in yaptığı Disintegration'ın hikaye modundan 23 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. IGN'in paylaştığı bu videoda oyunun orta seviye halini görüyoruz. 
 
Geçtiğimiz günlerde de oyunun beta testlerini ne zaman başlayacağı açıklanmıştı. Detayları buradan öğrenebilir betaya kayıt yaptırabilirsiniz. 
 
Disintegration'ın, 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Dünya’da yakın gelecekte gerçekleşen iklim değişiklikleri, aşırı nüfus, yiyecek kıtlığı ve küresel bir salgın, ulusların yok olma eşiğine gelmelerine sebep oldu. Bilim adamları ise, insan beyninin çıkarıldığı ve cerrahi olarak robotik bir armatürün içine yerleştirildiği bir araç kullandı; sürecin bilinen ismi, Integration. Bu sürecin kaçınılmaz krize bir çözüm olması gerekiyordu. Integration sırasında Romer adında bir Entegre karakteri oynuyorsunuz. O isyancılardan birisi. Rayonne tarafından yasaklanan kişilerden sadece birisi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Disintegration bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Private Division V1 Interactive eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yarat
Sea of Solitude EA Access ve Origin Access'e Eklendi J.R.R. Tolkien’in Oğlu Christopher Tolkien Hayatını Kaybetti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disintegration
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız