Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disintegration'ın Açık Betası Başladı

 
 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise V1 Interactive'in yaptığı Disintegration'ın açık betası şu an erişime açılmış durumda. Oyunun kapalı betası 29 Ocak'ta bitmişti.
 
PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında açık betayı deneyebilirsiniz. Açık beta Türkiye saati ile yarın 10:59'a kadar devam edecek. Açık betada iki mod erişime açık olacak birincisi Retrieval, diğeri ise Control. 
 
Buraya tıklayarak oyunun beta sayfasına ulaşabilirsiniz. Beta için yayınlanan fragmanı da aşağıda bulabilirsiniz. Disintegration'ın tam sürümü ise 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Disintegration bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Private Division V1 Interactive eski Bungie kreatif direktörü ve Halo'nun eş yarat
Electronic Arts'ın Gelirlerinin Yarısından Fazlası Mikro Ödemelerden Geliyor Death Stranding'in Soundtrack Listesi Spotify'a Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disintegration
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız