Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Digimon Survive için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici HYDE, Digimon Survive için yeni oynanış fragmanı yayınladı. Yeni fragman, oyuncuların savaşların gidişatını değiştirmek için kullanabilecekleri taktik unsurlarını, çeşitli ekipmanları ve araçları gösteriyor. Bunun yanı sıra Digivolution'a başka bir bakış açısını sunuyor.
 
Bu yeni oyun, önceki Digimon oyunlarından farklı olarak karanlık bir hikaye yapısı oyunculara sunulacak. Canavarların dolaştığı ve hayatta kalmaya çalıştığınız bir dünya sizleri bekliyor olacak.

Zor kararlar ve ölümcül savaşlar sonucu evlerine geri dönmeye çalışırken oyuncuların oyun boyunca yaptıkları seçimler canavar düşmanlarının evrimini ve oyunun nasıl sona ereceğini etkileyecek. Oyundaki savaşlar 2D olarak ve daha klasik bir SRPG tarzında olacak.
 
Digimon Survive 28 Temmuz'da Japonya'da PlayStation 4 ve Switch için ardından dünya genelinde 29 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Digimon Survive Bandai Namco PlayStation 4 Xbox One Switch ve PC
KONAMI, Inter Milan ile Çok Yönlü Yeni Ortaklığını Duyurdu Bethesda, Fallout: London Mod Geliştiricisini Ekibine Dahil Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Digimon Survive ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız