Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo IV Barbarian Oynanış Videosu

 
Game Informer, Diablo IV'ün oynanabilir sınıflarından biri olan Barbar (Barbarian) için 24 dakikalık oynanış videosu paylaştı.

Barbar (Barbarian) sınıfı hakkında:


Barbar (Barbarian) farklı saldırılara atayabildiği dört ayrı silah taşıma ve bunlar arasında geçiş yapabilme becerisi kazandıran yeni Cephanelik (Arsenal) sistemiyle, eşi benzeri görülmemiş gücüne güç katıyor ve acımasız yakın dövüş becerilerini en üst seviyeye taşıyor.


Diablo IV PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli değil. İlk detaylara, sinematik duyuru fragmanına ve oynanış fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1614 Red Dead Redemption 2 PC Güncellemesi Çökme Sorunlarını Gideriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

setokaibaadnan

8.11.2019 19:49:50

0
adamlar hiç uğraşmamış nasılsa oyunu alacak kişi çok biz çıkaralım alırla mantığıyla yapmışlar. cidden çok yazık diablo 3e çıkmış dlc nin gibi hatta diablo 3 crat yaptığımız adamın eşi kusarak değişmişti burdada yine bizi bir yere götürüp adam kusarak ölüyor. buralar bile aynı. diablo 2 fotoğraf gibiydi ama taş gibiydi hala oynarım sıkılmadan. çok basit diablo 2 de ki ateş animasyonu bile 3 ve 4 ten daha kaliteli oynanışın bahsini bile açmıyorum.

gokuba

6.11.2019 20:32:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Diablo 3 hadi neyse de bu oyun daha demo sürümü olmasına rağmen gayet düzgün görünüyor nesini sevmediniz anlamadım ben. Belki beklentileri yine karşılamaz bilemem ama kalitesiz telefon oyunu yapıyorlar demek hakaret olur hangi telefon oyununda bu sinematikler, grafikler,akıcılık ve seslendirme var söyleyin de oynayalım o zaman?
İnsanları internete zorlamalarının nedeni sadece paraya odaklı olmaları, oyunlarına güvenmiyorlar, diablo 3 de de bunu yaptılar, sadece paraya odaklılar, insanlara güzel bir oyun sunalım kafasında olmadıklarını buradan anlarsın, yani yeni gelecek oyunda yavan, oynanışda atmosferden ve emekten yoksun bir telefon oyunu olacak. gelince görürsünüz. Düm düz bir oyun gelecek, gelişimden ve yaratıcılıkdan uzak olacak. Tabi para sizin paranız, sadece merak yüzünden bile bu sahtekarları besleyebilirsiniz. Yanlış anlamayın benim eskiden en sevdiğim oyun firması blizzard'dı ama artık bu tarzından dolayı blizort

Curtius

6.11.2019 16:47:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: gokuba Diablo 3 çıktığında da söylemiştim şimdide söylüyorum. Bu oyunlar gerçek diablo oyunu değil, diablo isminden faydalanılan keriz sağma telefon oyunları. Reklamlar şahane, videolar şahane, gaz şahane ama iş? Tırt... Reklamlara harcayacakları parayı oyunu geliştirmeye harcasalar inanın daha fazla kazanırlar, ama kim uğraşacak kalite oyun yapmayla? Zor iş, Bizim zaten ismimiz var, oynumuzun ismi var ne yaparsak alır bu kerizler. Parayı ben aldıktan sonra sen ne yaparsan yap kardeş kafasında bir firma artık blizort.. Bu oyunu alırsanız ileride her oyunu internete bağlı olarak oynamak zorunda kalırsınız. İnsanları internete zorunlu kılmalarının sebebi oyunlarına güvenmemelerinden, demek ki gene bir telefon oyunuyla karşı karşıyayız, diablo 4 den hiç bir beklentiniz olmasın.
gördü büyük resmi seni şöyle ülke yönetimine alalım

BSC Misafiri

6.11.2019 15:36:31

+1
Diablo 3 hadi neyse de bu oyun daha demo sürümü olmasına rağmen gayet düzgün görünüyor nesini sevmediniz anlamadım ben. Belki beklentileri yine karşılamaz bilemem ama kalitesiz telefon oyunu yapıyorlar demek hakaret olur hangi telefon oyununda bu sinematikler, grafikler,akıcılık ve seslendirme var söyleyin de oynayalım o zaman?

gokuba

6.11.2019 14:46:23

0
Diablo 3 çıktığında da söylemiştim şimdide söylüyorum. Bu oyunlar gerçek diablo oyunu değil, diablo isminden faydalanılan keriz sağma telefon oyunları. Reklamlar şahane, videolar şahane, gaz şahane ama iş? Tırt... Reklamlara harcayacakları parayı oyunu geliştirmeye harcasalar inanın daha fazla kazanırlar, ama kim uğraşacak kalite oyun yapmayla? Zor iş, Bizim zaten ismimiz var, oynumuzun ismi var ne yaparsak alır bu kerizler. Parayı ben aldıktan sonra sen ne yaparsan yap kardeş kafasında bir firma artık blizort.. Bu oyunu alırsanız ileride her oyunu internete bağlı olarak oynamak zorunda kalırsınız. İnsanları internete zorunlu kılmalarının sebebi oyunlarına güvenmemelerinden, demek ki gene bir telefon oyunuyla karşı karşıyayız, diablo 4 den hiç bir beklentiniz olmasın.

BSC Misafiri

6.11.2019 11:50:11

0
Arkadaş niye parlıyor benin salladığım kılıç balta vs darbeleri ya.. Şu videonun ilk 2dk sını izle. Üşenme aç 2. oyunun (bak 3 bile değil) Barbarian oynayış videosuna bak. Oradaki gerçekçilik yok la aradan 20 yıl geçmiş :D

BSC Misafiri

6.11.2019 11:40:49

0
Şu vuruştaki animasyonlar hala taş devrinde kalma. Akıcı olması lazım çok çatapat duruyor o kıkıçın çıkıştan inişe kadar resmedilmesi lazım burada birden adam vuruşa geçiyor ve karakter duruyor da vururken. Metin2 bile daha akıcı bir savaş sunuyordu. Daha fazla emek verilmeli!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız