Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Devil May Cry 1 Switch için 25 Haziran'da Çıkacak

 
Capcom, orijinal Devil May Cry oyununun Switch'e geleceğini duyurmuştu ve Nintendo eShop üzerindeki listelemeye göre oyun 25 Haziran'da $19.99 fiyattan Switch için çıkış yapacak. İngilizce, Japonca, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve Çince dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Orijinal Devil May Cry ilk olarak Ağustos 2001'de PlayStation 2 platformu için çıkış yapmıştı. Ardından Devil May Cry, Devil May Cry 2 ve Devil May Cry 3: Special Edition oyunlarını içeren koleksiyon Mart 2012'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için; Mart 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı. Switch'e sadece ilk oyun geliyor.
 
Oyunda oyuncular Dante olarak, yaşama döndürülen İblis İmparator'u Mundus'a karşı savaş veriyor. Oyun, Devil Trigger gibi serinin önemli bir parçası haline gelen Dante'nin yeteneklerini ilk defa oyunculara tanıtıyor.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Astral Chain Savaş Sistemi Fragmanı NHL 20 Duyuruldu; 13 Eylül'de PS4 ve Xbox One için Çıkacak

BSC Misafiri

20.6.2019 13:36:54

0
GTA 5'te gelmeli..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız