Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2'nin Sıradan Bir PC Portu Olmadığını Gösteren Bir Video Yayınlandı

 
      Bungie, Destiny 2'nin PC platformuna çıkışının ardından PC için ne kadar uğraştıklarını gösteren bir belgesel yayınladı. Dokuz dakikadan uzun bu videoda normalde konsol için tasarlanan bir oyunu sıfırdan PC'ye getirmek için neler yaptıkları anlatılıyor.
 
     Destiny 2 PC ViDoc: A Whole New World ismindeki videoda kontrollerden optimizasyona kadar pek çok konu işleniyor. Dışarıdan bakınca aynı oyunu direkt başka platforma geçiriyorlar diye düşünülüyor olabilir ama arka planda değişmesi gereken çok şey var. Bunu yapabilen firmalar başarılı bir PC versiyonu sunarken yapamayanlar PC portu olarak anılıyor. Destiny 2 için durum nasıl bilmiyorum ama bunu anlatmak için bile bu kadar emek verdiyseler iyi bir sonuç umabiliriz. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2 Bungie Activision FPS
Naruto Online Şimdi Türkiye’de Star Trek Online Kaptanları Sezon 14’e Erişim Kazanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kollaps

26.10.2017 17:52:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Oyungezer, Teknoseyir ve diğer YouTube kanallarında ilk oyundan daha iyi olduğu söyleniyordu. Canını sıkan şeyin oyun değil de pc ye de çıkacak olmasın
ilk oyundan daha iyi olan tek şey senaryo görevleri. oyunun veteranları internette ateş kusuyor resmen, endgame'de yapacak şey bulamıyorsun, loot sistemi, rank sistemi rezalet, pvp rezalet. strike yapmanın amacı yok, strikelar ve pvp modları yetersiz. oyun ilk oyuna göre fazla kolay. tamamen casual olmuş. daha bir dünya şey sayarım sana, o dediğin kanalların yaptığı inceleme ilk bakış gibi bir şey, destiny 20-30 saatten sonra başlayan bir oyun. oyunun iyi olmasını herkesten çok isterim, ilk oyunu bin saatten fazla oynadım bu oyuna da ön sipariş verdim 370 tl. ama umduğum gibi çıkmadı şimdilik. pc'ye çıkma mevzusu olmasa ilk oyundan devam edeceklerdi, kapsamlı bir dlc gelirdi birçok yeni şey eklenirdi oyuna. şu an içerik çok çok kısıtlı ve bir çok mekaniği berbat etmişler. oyuna iyi diyenler 15 saat oynayıp geçen tipler.

rambocuk

26.10.2017 17:52:06

0
4k 60 fps akıyor optimizasyon çok iyi görsellik harika oyun harika ilk oyun hayal kırıklığı olmuştu ama bunu şu ana kadar çok sevdim

kenan9593

26.10.2017 17:17:40

+4
quote:

Orijinalden alıntı: kollaps pc'ye çıkaracağız diye berbat ettiler oyunu port için uğraşacaklarına oyun için uğraşsalarmış keşke.
Oyungezer, Teknoseyir ve diğer YouTube kanallarında ilk oyundan daha iyi olduğu söyleniyordu. Canını sıkan şeyin oyun değil de pc ye de çıkacak olmasın

2K

26.10.2017 17:17:09

+1
Sıradan Bir PC Portu Olmadığını Gösteren video çok var ama sıradan bir oyun olmadığını gösteren video yok. Zamanında Halo gibi efsaneye imza atmış bir firma ki o zamanlar için Halo inanılmaz bir oyundu, Activision elinde ne hale geldi. Zaten konsol versiyonlarında kısa sürede 2 milyon oyuncunun oynamayı bırakması bunun göstergesi.

BSC Misafiri

26.10.2017 16:53:43

0
Benım ıçın geç cıkması önemlı degıl ama steamda olmaması önemlı steama gelırmı ılerde

kollaps

26.10.2017 15:36:48

+1
pc'ye çıkaracağız diye berbat ettiler oyunu port için uğraşacaklarına oyun için uğraşsalarmış keşke.

gesso

26.10.2017 14:38:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: Maxwell1 Konsol dan 1 ay geç çıkarak şansını kaybetti , Anthem bekleniyor.
WW2 satın aldım. Bu oyunu daha sonra ucuzlayınca satın alabilirim lâkin çok ucuzlaması lazım. Belki Goty gibi bir sürümü çıktığınca değerlendiririm. Bence de PC için geç kaldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız