Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2: Lightfall Genişlemesinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

 
 
Geliştirici Bungie, Destiny 2: Lightfall genişlemesinin 28 Şubat 2023'te yayınlanacağını duyurdu. Destiny 2: Lightfall, yeni konum "Neomuna – Neptune"'u, yeni alt sınıf "Strand"i, yeni campaign ve hikaye ile bir Collector's Edition'ı içerecek. Ön siparişler, Anında Kilit Açma Otomatik Tüfeği içerir.
 
Bungie ayrıca Destiny 2'nin PC sürümünün Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak "Bungie 30th Anniversary Pack" ile sunulduğunu duyurdu. Destiny 2 kozmetik ürünleri de Epic Games tarafından yayınlanan Fortnite ve Fall Guys oyunlarına geliyor. Son olarak Bungie, gelecekte herhangi bir Destiny 2 genişletmesinin gelmeyeceğini açıkladı.
 
Destiny 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam üzerinden PC ve Stadia için mevcut. 
 
Fragman videosu
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Destiny 2 Bungie Activision FPS
Dead Island 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı Miasma Chronicles için Karakter Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

24.8.2022 19:25:08

0
Hala 200 gb'lık oyunda 4 çeşit düşman mı var ? En son 2-3 yıl önce şu balon gibi patlayan şişko düşmanları vuruyorduk. Hala aynı modeller vay arkadaş. Ne yoluyorlar milleti.

Anvil_4

24.8.2022 15:35:41

+1
Normalde 2020 de Destiny 3 cikacakti.Acti den ayrildiktan sonra ortada kaldilar.Oyunun hikayesi doruk noktasina ulasti suan.Bundan sonrada Final shape cikacak.

BSC Misafiri

24.8.2022 15:11:47

0
Bu Destiny 2'nin DLC'leri bitmek bilmiyor ki son çıkan DLC hariç pek beğenilmedi zaten. Bir zamanlar oyun ücretliyken, ücretsiz verdiklerinde ana hikâyeyi bitirmiştim, sonrasında free to play olunca tekrardan bakayım dedim oyun direk son level'den başlatıyor etrafta boş boş grind yapmanızı isteyen bir oyuna dönüşmüş. O free to play olmadan önceki keyfi hiç bir şekilde vermedi bana. Oyunu güncel olarak takip etmiyorum Destiny 2 oyuncuları taşa tutmasın sonra :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız