Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2 için yeni DLC geliyor: Tanıtım fragmanı yayınlandı

 
 
Bungie, oyuncuların favorisi olan avcı karakter Cayde-6'nın (Nathan Fillion tarafından seslendirildi) yer aldığı Destiny 2 indirilebilir içeriği için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Yeni ek paket için 22 Ağustos'ta bir Destiny etkinliği düzenlenecek ve bu etkinlikte The Final Shape adlı ek paket detaylandırılacak.
 
Yeni ek paket hikayenin sonunu temsil ediyor 
 
 
 
Ağustos ayı sonunda düzenlenecek olan etkinlikte beraber yeni DLC hakkında detaylı bilgiler verilecek. Destiny'nin "Light & Darkness Saga" hikayesinin sonunu işaret edecek olan The Final Shape ile olayların nasıl sonlanacağını görebileceğiz.
 
Şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut olan Destiny 2, arkadaşlarınla beraber oynayabileceğiniz ve ücretsiz olarak giriş yapabileceğimiz aksiyon MMO oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun ücretsiz olarak sunuluyor ancak sezon biletleri, ek içerikler ve diğer öğeler ücretli bir şekilde yer alıyor.
 
Destiny 2 - The Final Shape kısa fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Destiny 2 Bungie Activision FPS
Arizona Sunshine II PS VR2 ve SteamVR için geliyor VCT EMEA 2023 Ligi'nde FUT Esports Rüzgarı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız