Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2'nin 2.5.1.1 Sürümlü Yeni Güncellemesi Yayınlandı

 
Bu senenin sonlarına doğru Year Two genişlemesini alacak olan Destiny 2'ye küçük diyebileceğimiz bir güncelleme geldi.
 
2.5.1.1 güncellemesi çoğunlukla hata düzeltmelerin ve XP ödüllerindeki denge problemlerine çözüm getiriyor. Bununla birlikte oyuncuların uzun süredir şikayetçi olduğu, aynı Menagerie'de birden fazla ödül almak için Chalice kullanılması gerekliliği de ortadan kaldırıldı.
 
Gelelim merak edilen bir başka konuya; Maalesef AMD Ryzen 3000 satın alan Destiny 2 oyuncuları için iyi haber henüz gelmedi. Henüz Bungie cephesinden soruna dair bir çözüm açıklaması yayınlanmadı.
 

 
9 Eylül 2014 tarihinde konsollar için çıkış yapan Destiny'nin devam oyunu. Destiny 2.
İnsanlığın son güvenli şehri, acımasız Kızıl Lejyonun görkemli komutanı olan Ghaul tarafından ezici bir işgal kuvvetine maruz kaldı. O, şehrin Muhafızlarının kuvvetlerini ellerinden aldı ve hayatta kalanları kaçmaya zorladı.

Bir silah cephaneliği ve yıkıcı yeni savaş yeteneklerini keşfetmek için güneş sistemimizin gizemli gezegenlerinde maceraya çıkacaksınız. Kızıl Lejyonu yenmek ve Ghaul ile yüzleşmek için insanlığın dağılmış kahramanlarını bir araya getirmeli, beraber durmalı ve evimizi geri almak için savaşmalısınız.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Destiny 2 Bungie Activision FPS
Tetris 99 Yakaladığı Başarıyı Fiziksel Kopyayla Taçlandırıyor Cyberpunk 2077'den Tam 84 Adet Yüksek Kaliteli Karakter Görseli Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.7.2019 21:53:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: Aksel123 Destiny 2 steam için çıkınca battle.net üzerinden önceden alanlara steam key yada başka bişey verilicek mi bilgisi olan yazarsa sevinirim.
bungie sitesinden platformarası taşıma sayfası açılıcak burdan xbox kullanıcları pcye (steam) geçiş yapabilicek tabiki blizzard kullanıcılarıda

RealArek

10.7.2019 15:14:10

0
Destiny 2 steam için çıkınca battle.net üzerinden önceden alanlara steam key yada başka bişey verilicek mi bilgisi olan yazarsa sevinirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız