Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2 için Üç Yeni Genişleme Paketi Duyuruldu

 
Geliştirici Bungie, Destiny 2 için üç yeni genişleme paketi duyurdu.

Bunlardan ilki Beyond Light 22 Eylül'de çıkacak. Diğerleri The Witch Queen 2021'de ve Lightfall 2022'de çıkacak.
 
Beyond Light Steam'de 170,99 TL'den ön siparişe açıldı.
 
İçeriği:
 

IŞIĞIN ÖTESİNE GEÇ
Europa'nın donmuş sınırının üzerinde Piramit gemiden yeni bir güç doğdu ve altında, Karanlığın Günahkar Kell'i Eramis'in önderliğinde karanlık bir imparatorluk kuruldu. Diğer Muhafızlara katıl ve ne pahasına olursa olsun bu imparatorluğu ortadan kaldır, Karanlığın kendisini kullanmak zorunda olsan bile.
 
EUROPA BEKLİYOR
Günahkarların bölünmüş hanedanlıkları, buzlu bir ay olan Europa'da toplanarak yeni imparatorluklarını kurdu. Amansız buzlu sınıra meydan oku, Altın Çağ Braytech tesisinin içine sız ve kadim buzun derinliklerinde yatan sırları açığa çıkar. 
 
KARANLIĞI KULLAN
Yeni bir tehditle birlikte gizemli yeni bir güç de ortaya çıkıyor: Stasis.
Muhafızlar, savaş alanına hükmetmek için Ark, Solar ve Void'e ek olarak kökleri Karanlığa dayanan bu yeni elementsel gücü kullanarak destansı süper varlıklar çağıracak. Titanların, Büyücülerin ve Avcıların her biri Stasis'i farklı bir şekilde kullanır; kimi Stasis alanlarıyla düşmanları yavaşlatırken kimi ise yıkıcı bir güçle düşmanları zapt eder ve parçalar. 
 
EGZOTİK TEÇHİZAT
Europa'nın, hazineleri uzun zaman önce buzun ve karanlığın altında kalan donmuş bir Altın Çağ mezarlığından ibaret olduğunu düşünenler vardır. Sen ise bunun doğru olmadığını biliyorsun. Harabelerin altında sayısız yadigar, cephanelik dolusu silah ve daha fazlası yer alıyor. Bu üstün teknolojiyi zamanın pençesinden kap ve çorak toprakları ehlileştirmeye cüret et.
 
DERİN TAŞ MAHZEN MEZARI
Europa'nın donmuş tundrasının altında uzun bir süredir keşfedilmemiş olan Derin Taş Mahzen Mezar yer alıyor. Ateş takımın silahlarını ateşleyemeye hazır bir şekilde yaklaşıyor ve son plan harekete geçiyor.

 
Oyunun yeni nesil konsol versiyonları da detaylandırıldı. Destiny 2 PlayStation 5 ve Xbox Series X'te 4K 60 FPS olarak çalışacak. Mevcut nesilde yapılan satın alımlar yeni nesle aktarılacak. 
 
Oynaması ücretsiz FPS oyunu Destiny 2 PlayStation 4 (PlayStation Store), Xbox One (Microsoft Store) ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Beyond Light, Past is Prologue ve Season of Arrivals fragmanlarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2 Bungie Activision FPS
Rainbow Six Siege Bu Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz The Last of Us Part II Kaç Saat Sürüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2020 01:29:40

0
Bungie nin taktiği orta çağ kiliseleriyle aynı, vaat verip dursunlar. Adamlar daha DLC aralarını dolduramıyorlar 2 yıl sonra çıkıcak DLC nin adını belirlemişler.İlk oyunda da aynısı olmuştur daha rise of iron duyurulmadan D2 çıkıcağını sızdırmışlardı. Destiny i 1 den beri oynuyorum ve sürekli bir şeylerin düzelmesini beklemekten, oyunu batırıp toparlamaya çalışmalarından bıktım. Evrenini çok seviyorum, loreları çok kaliteli ama oyun bungienin elinde patlıyor kesinlikle. Ellerindeki hikayeyi dlc sattırmak için öyle parça parça işliyorlar ki hikaye çarçur oluyor. Asıl komedi kısmı adamların satış stratejisi akıllıca ve her seferinde satmayı başarabiliyorlar.

sakarya01

10.6.2020 01:53:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: HayvanGenli Bungie'nin yeni IP'sinin Destiny 3 olmadigi tescillendi sanirim.
bu oyunlar neredeyse free to play modunda 3.cüyü çıkarsan ulan dlc'yi yeni aldık yenidenmi oyun alacaz diyecekler düşecek satışlar en iyi böyle 2-3 ayda bir güncelleniyor zaten

HayvanGenli

10.6.2020 01:13:42

0
Uzerinde "yeni" calistigi IP'si. Sorry for my Turkish. Shadowkeep'den ben de memnun degildim, o yuzden bu yeni ek paketler icin de heyecanli degilim.

BSC Misafiri

9.6.2020 22:35:00

0
Shadowkeep i aldigima pisman oldum.Icinde degecek hicbir sey yoktu. Ek paketleri full surum oyun fiyatina satip ustune sezonluk gecisle kazigi percinliyorlar.

Jer Aders

9.6.2020 22:15:16

+4
Hocam yeni ip adı üstünde nasıl destiny olsun.

HayvanGenli

9.6.2020 21:04:41

0
Bungie'nin yeni IP'sinin Destiny 3 olmadigi tescillendi sanirim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız