Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2 Oynaması Ücretsiz Oluyor

 
Bungie bugün Destiny 2 ile ilgili güncel haberlerin paylaşılacağı bir canlı yayın düzenleyecek ve paylaşılacak bu bilgiler Engadget sitesinin haberi erkenden yayına almasıyla sızdırıldı.
 
İlk olarak, ana oyunun ismi Destiny 2: New Light olarak değiştirilecek. Yeni genişleme paketi Shadowkeep 17 Eylül'de çıktığı zaman ana oyun oynaması ücretsiz olacak ve temel modlar, etkinlikler ve ödüller dahil olmak üzere tüm birinci yıl içeriğine sahip olacak. Böylece ana oyunu ve Curse of Osiris ve Warmind genişleme paketlerinin parçası olarak eklenen içerikleri ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. 

Bundan sonra hiçbir platforma özel içerik sunulmayacak ve tüm içerikler tüm platformlarda aynı anda yayınlanacak. Xbox One, PC ve Google Stadia arasında cross-save desteği eklenecek ve son olarak oyun PC'de Battle.net'ten Steam'e taşınacak. PC oyuncuları tüm karakterlerini ve satın alımlarını Steam versiyonuna geçirebilecekler.
 
2019'un başlarında Bungie ile Activision yollarını ayırmıştı ve bundan sonra Destiny serisinin tüm kontrolünün oyunun geliştiricisi Bungie'de olacağı açıklanmıştı.  
  
Bungie'nin Destiny 2 canlı yayını bugün Türkiye saati ile 20:00'da düzenlenecek. Tüm bu bilgilerin orada doğrulanması bekleniyor.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming Destiny 2 Bungie Activision FPS
Sniper Ghost Warrior Contracts Bu Yıl Çıkacak, İlk Fragman Yayınlandı Asphalt 9 Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Orange20

7.7.2019 15:21:56

0
Doğru bir karar olmuş

rambocuk

7.6.2019 11:06:55

0
gerçek para tuzağı 2 oyunda ve işin kötüsü 2 oyunda da kandırıldım ve satın aldım :D

ReflexAction

7.6.2019 00:52:49

+1
Herkes sevinmiş fakat ben korktum açıkcası p2win eşyalar premium üyelik vs eklenirse keşke paralı kalsaydı diyebiliriz

BSC Misafiri

7.6.2019 00:10:58

+1
PS4'de Cross Platforms Save oldu, açıklandı ama siz atlamissiniz hatirlatmak isterim. PS4 hesabiniz ile oyuna giris yaptiginizda karakteriniz ve save dosyalarinizi gorecek PC versiyonu oyunun ki bu harika!

RealArek

6.6.2019 18:35:05

0
Steam candır :D

BSC Misafiri

6.6.2019 17:58:37

+1
Bungie bagimsiz kalarak cok dogru bir adim atti.Destiny 2 cok guzel bir oyun su son haliyle ozellikle.Keske CoD unda haklari IW ekibinde kalsaydi da bu kan emici Activisiondan kurtulabilmelerinin bir yolu olsaydi.Activision piyasdaki en agir mikro odemeleri catisi altindaki oyunlara koyup calisanlarini daha fazla kar ugruna kovacak kadar kansiz bir firmadir.

Rachsuchtig

6.6.2019 17:19:50

0
Eger stadia ile oynamasi da ücretsiz olursa baya iyi PR olur stadia icin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız