Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2 Güncellemesi Kaş Yaparken Göz Çıkardı

 
      Destiny 2'nin 1.0.6 güncellemesi bazı sorunları ortada bırakmıştı ve ardından yayınlanan Hotfix ile bunlar giderildi. Fakat ortaya daha büyük bir sorun çıktı.
 
     Destiny 2'de klan üyelerinin birbirlerini görememesi ve bir Bug nedeniyle ortaya çıkan bir performans sorunu bulunmaktaydı. Yayınlanan Hotfix bunları düzeltmeyi başardı ama geride daha büyük bir probleme yol açtı. Artık bazı oyuncularda 1-2 saniyelik donmalar olmaya başladı, özellikle de büyük etkinliklerde. Daha önce aynı donanım üzerinde oynayan oyuncularda bu tip bir problem bulunmazken Hotfix ardından böyle bir durum ortaya çıkmaya başladı. 
 
     Hotfix ardından ortaya çıkan bu durumu değerlendirdiğini belirten Bungie ekibi şu an çeşitli siteler üzerinden bu durumdan muzdarip olan kullanıcıların geri bildirimlerini topluyor ve en kısa zamanda bununla ilgileneceklerini belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2 Bungie Activision FPS
For Honor'ın Dördüncü Sezon Güncellemesi İki Karakter Getiriyor Assassin's Creed Origins 1.03 Güncellemesi Nvidia'ya Yaradı

BSC Misafiri

3.11.2017 17:47:54

0
Alımcan abi bekleyip 2-3 ay sonra indirimden ya da oyun adam olduktan sonra alacaksın. O kadar pişmanlık yaşattı ki çoğu oyun bana o yüzden erken erişim ve multi tabanlı oyunları çıkar çıkmaz almıyor bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız