Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2: Beyond Light Genişlemesi 10 Kasım'a Ertelendi

 
Geliştirici Bungie, Destiny 2'nin geçtiğimiz ay duyurulan genişleme paketi Beyond Light'ın çıkış tarihini corona virüsünün geliştirme sürecine etkilerinden dolayı ertelediğini açıkladı.

Normalde 22 Eylül'de çıkması planlanan genişleme paketinin yeni çıkış tarihi 10 Kasım.
 
Bungie tarafından belirtilene göre "Genişleme paketleri üçlemesinin ilk bölümü Beyond Light, Destiny 2'nin yeni döneminin başlangıcı. Oyuncuların deneyimlemesi için gerçekten heyecanlı olduğumuz güçlü bir hikayemiz ve yeni özelliklerimiz var. Hedefimiz hayranlarımıza en havalı ve en eğlenceli genişleme paketini sunmak ve bunu yapabilmek için oyun için en iyisi olduğunu düşündüğümüz şeyi yapıyoruz ve çıkış tarihi erteliyoruz."
 
"Son birkaç ay bizim için zor geçti, salgın sırasında devam etmek zordu. Birbirimizden ayrı çalışmak zorunda kaldığımız için oyunu geliştirmenin yeni yollarını öğrendik. Bu engellere rağmen hayranlarımızın beklediği kalitede bir içerik sunacağımızın sözünü veriyoruz." 
 
Beyond Light detaylarına ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Destiny 2 Bungie Activision FPS
Famke Janssen, Jean Grey'i Tekrar Oynamaya Açık Olduğunu Söyledi Black Manta Fortnite'a Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız