Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Demon Pit 17 Ekim'de PC için Çıkacak

 
Yayıncı Digerati ve geliştiriciler Psychic Software ile DoomCube, Demon Pit PC versiyonunun 17 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch versiyonlarının daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Demon Pit 1990'ların hızlı tempolu FPS oyunlarından esinlenen arcade tarzı bir arena shooter oyunu. Çeşitli silahlar ile donanmış bir şekilde, sürekli değişen bir ortamda sonsuz şeytan dalgalarına karşı savaşıyorsunuz.

Oyunun demosu Steam üzerinde ulaşılabilir durumda. Demo sürüm ilk altı düşman dalgasına karşı savaşmanıza olanak tanıyor. Tabanca, shotgun ve makineli tüfek olmak üzere üç adet denenebilir silah mevcut. Aynı zamanda diğer oyuncuların düşman dalgalarına karşı nasıl performans sergilediğini gösteren liderlik tablosu da demo sürümde yer alıyor.

Daha fazla bilgi ve demoyu indirmek için Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Demon Pit 1990'lar FPS Digerati Psychic Software DoomCube
Minit Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Surviving Mars A Knight’s Quest 10 Ekim'de PS4, Switch ve PC için 11 Ekim'de Xbox One için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Demon Pit
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız