Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure Steam ve Epic Games Store'da Ücretsiz Olarak Yayınlandı

 
Terrible Toybox, point-and-click adventure oyunu Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure'ı PC kullanıcıları için ücretsiz olarak yayınladı.
 
Delores: A Thimbleweed Park Mini-Adventure aslında oyun tasarımcısı Ron Gilbert'ın yeni macera oyunu motoru için prototip olarak geliştirmeye başladığı fakat daha sonra mini bir oyuna dönüşen bir yapım.
 
Ron Gilbert tarafından belirtilene göre "Thimbleweed Park'ın devam oyunu değil ve muhtemelen onu ticari bir oyun yapacak niteliklerden yoksun. Bu oyunu yapmak zorlayıcıydı çünkü yeni bulmacaları oluşturmak için yalnızca Thimbleweed Park'taki “temel sanatı” kullanmak zorundaydık. Tabii bir de gerçek hayatta dışarıya çıkamıyor oluşumuzun etkisi var. Hayranlarımıza teşekkür etmek için bu oyunu ücretsiz yayınlıyoruz. Böylece bu tuhaf zamanlarda eğlenebileceğiniz bir şey olacak. Bu mini macera oyununu keyifle oynamak için Thimbleweed Park'ı oynamış olmanıza gerek yok. (Ama bu oyunu severseniz neden Thimbleweed Park'a da bir göz atmayasınız, değil mi?)"
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Yıl 1988. Macera oyunları geliştiricisi Delores Edmund, MMucasFlem Games'teki işinden bulduğu boşlukta kısa bir tatil için Thimbleweed Park'a geri döndü. Hazır evdeyken, Thimbleweed Nickel News için fotoğrafçı olarak çalışarak biraz ekstra para kazanıyor. Oyun geliştiricilerinin de karnını doyurması gerekiyor, öyle değil mi?
 
Thimbleweed Park, Delores buradan ayrıldığından bu yana hiç değişmedi… Yoksa değişti mi?

…Ne zamandan beri S&D Diner beş yıldızlı bir mekan oldu?
…Ne zaman PillowBear bu kadar popüler oldu?
…Neden Ransome the Clown birdenbire yardımseverlik ödüllerini kazanmaya başladı?
…Nasıl oluyor da kimse bir yıl önce köprünün altında ortaya çıkan cesedi hatırlamıyor?
…Thimbleweed Park bundan daha garip olabilir mi?!.
 
Önemli Özellikler:

- Durmak bilmeyen fare etkileşimli eğlence!
- Thimbleweed Park'a geri dön. Adventure Gamers'tan 2017'nin En İyi Macera Oyunu ödülünü ve Ron Gilbert'ın annesinden Hâlâ Benim Evimde Yaşamadığın İçin Teşekkürler ödülünü alan oyuna dönme vakti. (Ya da Thimbleweed Park'ı ilk kez ziyaret et! Oynamak için önceki oyunu oynamış olman gerekmiyor!)
- Thimbleweed Park'ın en gür sesli gazetesine fotoğraf çekmek için Ana Caddeyi keşfet ve bulmacaları çöz. Gün gelecek, Natalie o Pulitzer ödülünü alacak ve bu senin sayende olacak!
- Thimbleweed Park'ta ne işler döndüğünü anlamaya yaklaştıkça daha da zorlaşan görevlerin üstesinden gel.
- Zamanında Lucasfilm'in SCUMM motorunu ve Maniac Mansion ve Monkey Island gibi klasik oyunları yaratmış Ron Gilbert'ın yeni macera oyunu motorunu dene.

 
Aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ron Gilbert & Gary Winnick Thimbleweed Park adventure lucasart macera bağımsız indie
Mechstermination Force 22 Mayıs'ta PS4 ve PC'ye Geliyor Medeniyet Kurma Oyunu Before We Leave Epic Games Store için Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thimbleweed Park
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız