Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Rock Galactic için Playstation Konsollarına Özel Fragman Yayınlandı

 
 
Geliştirici Ghost Ship Games, 4 Ocak'ta PS4 ve PS5 için çıkacak olan bilim kurgu oyunu Deep Rock Galactic için yeni bir çıkış fragmanı yayınladı. Oyun şu anda PC ve Xbox One'da mevcut.
 
Deep Rock Galactic sert uzay Cücelerinin, %100 yok edilebilir çevrelerin, yöntemsel oluşturulmuş mağaraların ve uzaylı canavarlardan sonsuz sürülerin olduğu bir co-op birinci bilim kurgu FPS oyunudur.
 
Hoxxes IV keşfedilmiş en yoğun değerli maden yoğunluğuna sahiptir; ancak yaratıklardan bitkilere kadar, gezegendeki her şey aşırı derecede saldırgandır. 
Neyse ki Deep Rock Galactic evrendeki en iyi uzay madencilerini çalıştırır: Cüceler! Cücelerin en çok sevdiği iki şeyi - madencilik ve canavar öldürmek - birleştiren Hoxxes her gururlu, uzay yolculuğu yapan Cüce için mükemmel iştir. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite Deep Rock Galactic Coffee Stain Publishing Ghost Ship Games
Monster Hunter Rise için Kamura Zırhını Tanıtan Yeni Fragman Yayınlandı Genshin Impact için Shenhe Karakterini Tanıtan Fragman Yayınlandı

TheNewAtilla

31.12.2021 14:30:06

+1
Coop shooter janrasının en tatlı oyunudur kendileri
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deep Rock Galactic
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız