Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact için Shenhe Karakterini Tanıtan Fragman Yayınlandı

 
 
Genshin Impact'in 2.4 güncellemesinin duyurulmasının ardından geliştirici MiHoYo, güncellemeyle birlikte gelecek yeni karakterlerden biri olan Shenhe'yi tanıtan yeni bir fragman yayınladı. 2.4 güncellemesi 5 Ocak'ta yayınlanacak.
 
2.4 güncellemesi ile oyuna festival havası dahil olacak. Burada havai fişek gösterileri ve temaya uygun dükkanlar yer alacak. Oyuncular ayrıca Waverider ve Treasure Hoarders'ın yardımıyla Jade Chamber'dan kayıp eşyaları alabilecek.

Yeni yama ile oyuna Enkanomiya adlı bir bölgeyi oyunculara sunacak. Okyanusun altında yer alan bu adada oyuncuların keşfetmesi ve çözmesi gereken çeşitli bulmacalar yer alacak.

Genshin Impact şu anda PS5, PS4, PC, iOS ve Android'de mevcut.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Deep Rock Galactic için Playstation Konsollarına Özel Fragman Yayınlandı Witch on the Holy Night, PS4 ve Switch Konsollarına Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

2.1.2022 00:33:51

0
Artifact farmlamak ölüm olmasa çok güzel oyun da.. Güzel karakterlerim var aslında ama ar48 gibi bıraktım oyunu. Bu kadar grind bana fazla geliyormuş.

BSC Misafiri

1.1.2022 11:09:16

0
Shenhe Cyro DPS'ler için support olacak. Eğer Damage bakımından op bir karakter istiyorsanız bu karakterden sonra Ganyu tekrar gelecek ona bakın ya da bir sonraki güncellemede 40 gün sonra çıkacak olan Yae Miko gelecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız