Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding'in Yeni Fragmanında Kojima, Sam Karakterini Nasıl Yarattığını Açıklıyor

 
Death Stranding yarından itibaren PlayStation 4 kullanıcıları için erişime açılacak. Oyuna dair çok fazla video çıksa da hala bilinmeyen şeyler var. Bu yayınlanan yeni fragmanda Kojima, oyunun Norman Reedus tarafından canlandırılan ve ana karakter olan Sam Bridges'i nasıl yarattığını anlatıyor.
 
Hideo Kojima ve Norman Reedus oyuncu seçiminden sonra karakteri birlikte yaratmışlar. Kojima'nın deyimine göre Sam Bridges ne bir süper asker ne de süper kahraman. Sadece kargo taşıyan mavi yakalı bir işçi. 
 
Oyun dünyası Sam Bridges ile kaliteli bir karakter kazanmış gibi duruyor. Oyun yarından itibaren PlayStation 4 için, 2020 yazında da PC için piyasaya sürülecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
R-Type Dimensions EX iOS için Çıktı The Lord of the Rings: Adventure Card Game, Xbox Game Pass'e Eklendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Berkayselcuk

8.11.2019 12:28:45

0
Sana yaramaz zaten boşver. Sen birbirinin klonu, tüm mekaniği birileri öldürmek/dövmek olan oyunlardan devam et. Herkes oynayacak diye bir şey yok. Önemli olan yeni bir şeylerin ilk defa böyle büyük bütçeli bir yapımda denenmesi.

BSC Misafiri

7.11.2019 17:38:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Bu Özgür Eroğlu'nun ağır ps fani olması... Haberin yazılış şekline bak. Neyse yine de katılıyorum, yeni şeyler deneyecek biri varsa kojimadir. Eminim güzel bir hikâyesi ve iyi düşünülmüş karakterleri vardır oyunun.
Kanka oyunun %70'inde kargoculuk yapıyoruz. Boş dünyada bir yerden bir yere gidiyoruz. Olayın %70 hatta 80'i bu iken hikaye efsane über epik olsa neye yarar?

Berkayselcuk

7.11.2019 17:02:22

0
Bu Özgür Eroğlu'nun ağır ps fani olması... Haberin yazılış şekline bak. Neyse yine de katılıyorum, yeni şeyler deneyecek biri varsa kojimadir. Eminim güzel bir hikâyesi ve iyi düşünülmüş karakterleri vardır oyunun.

OldGamers86

7.11.2019 16:24:42

0
Korgocu oyunu diyoruz, kızıyorlar. Adam kendi diyor artık. :)

BSC Misafiri

7.11.2019 13:43:01

+1
Yok be kanka.. MG(S) serisindeki dandik yan karakterlerin bile sol bir şeyi olamaz bu emmi. Hani kargoculukla ya da ağlayıp zırlama ile kaliteli bir karakter olunuyorsa.. Gelmiş geçmiş en kaliteli oyun karakteri Isaac'dir :D (The Binding of Isaac)

BSC Misafiri

7.11.2019 13:42:51

+5
"Sadece kargo taşıyan mavi yakalı bir işçi" bunu oyun çıkmadan 3 4 ay önce niye diyemiyor acaba? Hype düşer dimi çünkü kojimacığım. Hani çok enteresan ve karmaşık bir oyun olacaktı? Bu mu karmaşık son gününde bülbül gibi ötmeye başladı oyun hakkında
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız