Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Death Stranding 30 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Tokyo Game Show 2019 etkinliğinde Death Stranding için 30 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu daha paylaştı. Bu video ana karakterimiz Sam Porter Bridges'in özel odası, etkileşimler ve özelleştirmeye odaklanıyor.

Eğer geçtiğimiz günlerde yayınlanan 48 dakikalık oynanış videosunu kaçırdıysanız buradaki haberden izleyebilirsiniz. O videoda açık dünya, serbest dolaşma, savaş sistemi, boss ve araçlar gösteriliyordu. Ayrıca yine Tokyo Game Show 2019'da yayınlanan ‘Briefing’ fragmanını da buradaki haberden izleyebilirsiniz.
 
Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak. Standart sürüm 429,00 TL ve Deluxe sürüm 489,00 TL'ten PlayStation Store'da ön siparişte.

Yeni oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Hideo Kojima PlayStation 4 Sony Death Stranding
BLAST Pro Series Moskova 2019 Turnuvası Başladı! Nioh 2'den Boss Savaşı Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

16.9.2019 11:07:48

0
Çok üzüldüm. Forumca belli trol olduğun. Komedisin. Hata benim, seni insan yerine koydum da, samimi olabileceğini farzettim.

Guest-AEF248198

16.9.2019 11:05:25

0
Yapma yav kendi düşüncemi kabul ettiremiyormuşum valla iyi güldüm ha. Ben Mgs'yi eleştiriyorum diye akşamdan beri bana sallama derdindrsiniz, trol deyip duuruyorsunuz git önce kendine bir şeyler kat. Senin sevdiğin şeyi başkalarının sevmeyeceğini, senin hoşlandığın şeyleri başkalarının eleştirebileceğini bunların normal olduğunu, insanlara bir şey dayatamayacağınızı anladıktan sonra gel beni alıntıla. Eleştieiyorum kardeşim sana ne, boş şeylermiş sana göre boş bana göre dolu hadi işine bak bir daha da alıntılama. Blok.

OldGamers86

16.9.2019 10:36:39

0
Yorum okuma ve anlama dersi vereceğine önce üslub öğren. Kendi düşuncesini kabul ettiremeyince sürekli bir aşağilama ve suçlama döngüsüne girmişsin çıkamıyorsun. Dediğin boş şeylerin cevabını zaten verdim, kendimi sürekli tekrar mı edeyim? Hayır ya bilmiyorsun ya da sürekli trolsun ki ikincisi sana daha uygun. Git işine gücüne bak, yorma insanları boş yere...

Guest-AEF248198

16.9.2019 06:42:50

0
Yav he he yazdıklarıma cebap vermek yerine yine bana laf atma peşindesin hadi kardeş sana kolay gelsin önce yorum okuma ve anlamayı öğren sonra tartışmaya çalışırsın.

Guest-9DB7A8DFB

16.9.2019 01:21:38

0
Bu oyundaki sıkıntı şu; - Bi teaser yayınlıyorlar ne bok olduğu belli değil, -1 yıl geçiyor bir teaser daha yine bir halt anlamıyoruz, -Kısa bir gameplay geliyor yine bir şey anlamadık -Bu gameplay’in de içi boş açıkçası. Kojima da kojima. Yok film gibi detaylıymış, yok şöyleymiş böyleymiş geçiniz efendim. Önce ps4 özel oyunu dediler, sonra listeden çıktı falan. Severim kojimayı da bildiğin fantezi yapıyorlar şu an, uzun zaman beklediğimiz oyunlar oldu ama en azından önümüze neyin geleceği az buçuk belliydi. Ortaya çıkacak oyuna bakarız. Zaten piyasa öyle bir noktada ki feriştahı gelse içerik boşsa tutmaz.

mehmetalpertr

15.9.2019 23:52:06

0
quote:

Orjinalden alıntı: OldGamers86 Sen Mgs serisi hakkında yorma zaten kendini. Pes dogrusu. Harbi dedikleri kadar varsın... Sana da iyi akşamlar.
Bırak kardeş.. Geçenlerde şaka ile karışık bir şey söyledim. Öyle ters cevap verdi ki kalpte kırılmadık bir yer bırakmadı. Cevap verip onu kırmasını da biliriz ama boş ver sustuk.. Sen de takma.. boş ver.

BSC Misafiri

15.9.2019 23:19:38

0
Mantik zeroya baksen bunun xboxini kim aldiysa versin biraz crackdown 3 oynasın

BSC Misafiri

15.9.2019 23:19:26

0
Bu oyunu alacam bambaşka dünyalara gidecem...

BSC Misafiri

15.9.2019 23:16:27

+1
Ya şu Mutlak kardeşi neden ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum ne zaman PlayStation ya da Exclusive game haberi olsa çamur atma zorunluluğu hissediyor kendisinde. Dünya'nın gözlerine yaş indiren derdiyle dertlendiren Last of Us'a bile laf atmaya çalışan duygusuz kerkenezin teki. Yahu tutarlı hikaye düzgün kontroller demişsin peki ya hikaye işlenişi çok sağlam ve kontrolleri gayette keyifli olan God of War'a neden dil uzattın? Başkan bak eğer ki bir eser kimi insanlarda değerli izler anılar bırakıyorsa buna kimsenin saygısızlık yapmaya o değeri savundu diye de aşağılamaya hakkı yok! Arkadaşın insanların yaşadığı duygulari yaşayamadığı için bir yarası var çözemedim bu çocuğu... Neyse Death Stranding'e gelecek olursak bence Kojima-san bizlere 'Küçücük oda da bile bu kadar detay etkileşim varsa oyunun açık dünyasında ki karakter ve hikayede ki detayı etkileşimi hayal edin' demeye çalışıyor. Umarım şu 4. duvarı yıkma olaylarinin muadilleri açık dünya ve hikayede bolca vardir. Ya bu oyun ders gibi çalışılıp hikaye ve açık dünyası didik didik edilip detaylarin içinde kaybolmalık bir baş yapit olacak. Kojima'nın ciddi alt yapıya serpiştirilen absürt tatlış içeriklerine bırakın kendinizi herkesin oyunu olmayacak Death Stranding...

OldGamers86

15.9.2019 21:27:27

+1
Sen Mgs serisi hakkında yorma zaten kendini. Pes dogrusu. Harbi dedikleri kadar varsın... Sana da iyi akşamlar.

Guest-AEF248198

15.9.2019 21:17:07

0
Yine okumamaışsın ya da anlamamışsın ben senden değil o tavırlar içerisine girenlerden bahsediyorum ayrıca altını da gayet doldurdum sadece okuyup anlamak yeterli olur. Bak ne demişim kontrolleri düzgün, darmadağınık olmayan bir senaryo, dünyasıyla yıtarsız olmayan öğeler, düzgünce anlatılmış bir oyun demi. Bak yine anlamayacaksın ona eminim. Neyse ben burada muhabbeti kesiyorum akşam akşam yoramam krndimi. İyi akşamlar.

Dark-Samurai

15.9.2019 21:15:06

0
Serisini sevmedigin bir yapimcinin oyununu neden aliyorsun? Hem begenmedigini soyleyip hem de almak nasil bir mantik. Yani kisaca hem gomerim hem de alir oynarim diyosun.

aykut291

15.9.2019 21:13:02

0
Valla benim tarzım değil yani hiç zevkli durmuyor Oyun.Darksiders 3 dandik ama onu oynarken bile zevk aldım.Oyun dediğin sıkıcı olmuyacak hiç ısınamadım.

OldGamers86

15.9.2019 20:34:29

0
O tavırları hangi mesajımda gördün? Sana ne tür seviyorsun diyorum, ona bile düzgün cevap alamıyorum. Herhalde burada tartışa tartısa insanlarla o tarz bir şeyler arıyorsun her lafın altında. Ne seviyorsan sev ya da sevme; ama köklü bir seriye, altını dolduramadıgın eleştiriler getirirsen, elbette cevap alacaksın, buna şaşırma.

Guest-AEF248198

15.9.2019 20:21:22

0
Yine anlamadan konuşmuşsun ben kendimden bahsediyorum kardeş benim zevkimden sen ise bana dayatmaya çalışıyorsun.İşim gücüm yok açıp Mgs serisini altyazılı izleyelim sen benim yorumumu anlamamışsın bile. Kojima'nın tarzı bu der geçersin saygı duyarım ama sevmek zorunda değilim eleştiririm de. Sen de beni eleştirebilirsin ama bana kalkıp "sen oyundan anlamıyon, sen düşmansın, fanboysun, benim sevdiğimi sevmek zorundasın" gibi tavırlar içerisine giren olursa biz de cevabımızı veririrz. Death Stranding ne daha bilmiyoruz ama gözüken o ki oyun hiç umut vaat etmiyor, oynayıp daha net göreceğiz.

OldGamers86

15.9.2019 19:51:45

0
Valla çok ilginç bir insansın. Bu tarzı sevmiyorsan ne sevdiğini sordum ki bu zaten; "olabilir, kişilerin beklentileri, beğenileri farklı olabilir." mantığından ileri geliyor. Yazdıklarından seri olan oyunlara bir önyargın var gibi geldi bana; ama bahsettiğin Splinter Cell de seri ve zamanında direk rakibi idi Metal Gear Solid'in. Daha da ilginci Metal Gear Solid gibi köklü bir seriyi anlamak için ne ingilizce bilmeye ne de konsol aramaya gerek var. Tamamiyle Türkçe Altyazılı olarak You Tube'da çevirisi var. Mgs5'teki kasetlere kadar. Komiktir, ne anlattığı belli değil dedigin seride, sadece mgs4 8 saat civari hikaye anlatıyor. Normalde hiç yazmam, insanların zevklerine saygım var. Lakin saygı karşilıklı oldugunda anlam kazanır. "Balon, ne anattığı belli değil..vb" yaklaşımlar gerçekten haksızlık oluyor. Hele bir de Mgs1'i ayrı tutmuşsun. Onda kutu yok muydu? Balon dedigin de Mgs5 ile var oldu. Sen hangi önceki Mgs oyununda Balon gördün? Kontroller zor diyorsun, fakat dönemin oyunlarının genel yapısı bu, ilk splinter cell oyunlarında, oyunu oynarken kanser oldun o zaman. Hele sabit kamerali Resident Evil oyunlarına hiç bulaşma. Bilmiyorum, Death Stranding'i gömmek için mi yapıyorsun nedir; ama Mgs taşlama bunun için çok yanlış bir yol. Benim oyun oynamayan arkadaşım bile Mgs3'ün sonunda irlikmiştir hikayeden ve kendisi bana gelip gidip sorar Kojima'nım yeni oyununu...

İdrak İstimlak

15.9.2019 19:42:14

+1
Video oyun kavramından habersizler lütfen boş yapıp, konuyu meşgul etmesin.

Guest-AEF248198

15.9.2019 19:29:50

0
Kardeş bu çok saçma bir soru. Hikayesini düzgün anlatan, kontrolleri, optimizasyonu, karakter yönlendirmesini düzgün yapan, oyun içindeki tutarlılığı olan her oyunu beğenerek oynuyoruz. Sen hiç Witcher 3'de taramalı tüfekli adam gördün mü, Splinter Cell'de nereden çıktığı belli olmayan kutunun içine girip saklandık mı, Call of Duty'de bir anda ateşten adamlar çıkıp bizi yaktı mı? Kardeş beynimin yanmasını istesem gider David Lynch filmleri izlerim onca yıla yayılmış bir seriyi oynamam. Oyunun yenisi çıkıyor insan diyor şu eski oyunda neler olmuşty bir hatırlayayım Ps2-Ps3bulmak lazım, hadi Ps2'yi buldun oyunu bulman lazım böyle saçma sapan bir şey olabilir mi? Otur Witcher serisine bak mesela oyunlar birbirleriyle bağlantılı olsa bile 3'den oynamaya başlayan insan hemen olayı kavrıyor kardeş. Mgs serisini seven, efsane olarak gören insanlara lafım yok bana ne, ama sizde bir sıkıntı var sevmeyen insana direkt saldırıyorsunuz o zaman biz de sorarız hayırdır kardeş sen kimsin" diye.

İdrak İstimlak

15.9.2019 19:29:43

+1
Onun sevdiği oyunlar genel olarak Gamepass ve EA Access e gelen ve ucuza oynanan oyunlar. Belli ki kalitesine pek kafayı takmıyor, Tek kriteri, ucuz olması...

OldGamers86

15.9.2019 17:17:32

0
Merakımdan samimi olarak soruyorum; ne tür oyunları seviyorsun? Çok beğendiklerine örnek olarak?

Guest-AEF248198

15.9.2019 16:19:01

0
Herkesin zevki farklı farklıdır.

İdrak İstimlak

15.9.2019 12:18:35

+3
Adam tüm forumu zıvanadan çıkartıyor, adeta herkesin ayarlarıyla oynuyor, sonra da ayarlarımla oynamayın diye tehdit ediyor. Bu nasıl bir kafa yapısı, nasıl bir bakış açısı anlamak mümkün değil?

Dark-Samurai

15.9.2019 11:31:50

0
Her ps oyunu haberin de trolluk yapmayi ne zaman birakacan?

GT_55

14.9.2019 22:09:29

+3
Mgs'yi tüm oyun dünyası kabul etmiş hocam, siz kabul etmesenizde olur. Canınız sağolsun. :)

Guest-AEF248198

14.9.2019 21:03:45

+2
Mgs seriai kadar abartılmış, oyun oynamaktan çok bize video izleten, oyunun kontrolleri adamı çileden çıkartacak kadar kötü ola , anlatmaya çalıştığı konuyu bile anlatamayan, başı sonu ne, ne anlatıyor anlayamadığımız başka abartılan bir seri görmedim. Bir oyun düşünün tanka balon takıp uçuruyorsun, gizli giderken olmayan kutıyu çıkartıp içine giriyorsun, kontrollerini çözmek için saatlerini harcıyorsun, anlattığı hikaye dr dallanmış budaklanmış toparlanamamış ve bunları söyleyince oyundan anlamaz oluyoruz. Sorsak Mgs 1 ne anlatıyor Mgs 2 ne anlatıyor bilmez buralara gelip bize laf atıyor. Mgs 1'i ayrı tutuyorum o bazı yönlerden zamanının ötesinde bir oyundu.

BSC Misafiri

14.9.2019 20:03:37

+2
Yav şu oyundan anlamayan mutlaz zero yu alıntılamayın, mgs serisine laf atan oyundan zerre anlamıyordur.

BSC Misafiri

14.9.2019 19:32:42

+1
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator MGS serisinin en iyi oyununa laf atanları da gördük ya, demek ki saçma her şey savunulabiliyor bu forumda. Kimse de "sen hayırdır kardeş" dememiş... Bu kadar da boş yapılmaz...
Desek ne olacak kurban olsunlar? Saçma şeyleri savunan birine insan gibi doğruyu anlatsan bak şöyle böyle oldu e kötü olsa şu ödülü vs aldı desen kabul mü edecek? Hayır. O yüzden kimse iplememiş ki bence en iyisini yapmış hocam..

BSC Misafiri

14.9.2019 19:32:35

+1
Mgs ye ozelliklede Mgs 3 e laf eden adamin yorumunu kimsenin ciddiye alip karsilik vermemesi normal bence. Ben o oyun ile yatip kalktigimi bilirim ps2 de okuldan gelip deli gibi oynadigim gunler hayatimda unutamadigim zamanlar, Kojima ya hayran oldugum oyundu ayrica.

OldGamers86

14.9.2019 18:47:02

+1
Valla o konuda yapacak bir sey yok. Mgs serisine laf atan zaten bu türe çok yakın degildir ya da bilmiyordur. Benim sevdigim nice eski oyun var. Bazilarini sırf grafigi icin begenmeyenler var. Biz eski nesilden gelmedikleri icin yadirgamiyorum.

İdrak İstimlak

14.9.2019 18:43:08

+1
Bu oyun nasıl olur bilemiyorum, sonuçta yeni bir tür diyor Kojima. Patlama ihtimali tabii var ama MGS3 gibi bir oyuna laf atanları görüyoruz konuda. Benim dile getirdiğim konu bu...

OldGamers86

14.9.2019 18:22:25

0
Mgs serisi hayranı olarak benim de bu oyundan beklentim ust duzeyde degil. Kargocu olma hayalim yok zira. Ve gosterilenler bundan öte degil. Umarim biz yaniliriz.

Metal-Gear

14.9.2019 18:12:39

0
Ya hiçbir Kojima oyununun yoğun çalışma temposundan çıkıp, vücudu ve beyni yorgun şekilde eve gelen ve çoğunluğu oluşturan insanlar tarafından tam olarak sevilmesini ya da anlaşılmasını bekleyemem. Bu herif ben bir oyun yaptığım zaman, onu sadece bir boş vaktini değerlendirdiği bir eğlence unsuru olarak oynamasını istemiyorum, bir şeyler keşfedip üzerinde düşünmesini, oyun oynamanın farklı bir anlam kazanmasını istiyorum diyor. Bunu diyen bir adam oyunlarının çok fazla eleştiri alacağını da biliyordur. Çoğunluğa hitap etmiyor çünkü, yani sabahtan akşama kadar şirketin birinde köle gibi çalışıp, akşam eve gelince Death Stranding oynamak var bi de Call of Duty onyamak var. Hangisi daha stres atıcı olur? CoD tabii ki. DS oynasan ya da MGS oynasan iyice kafan karışır, değişik bir hikaye değişik değişik anlamlar bulmak istemez herkes. Bu oyunun oyuncu ve normal puanlama ortalamasının çok yüksek olacağını düşünüyorum, ama bu puanlama oyunun sunmak istediği, amaçladığı şeyde ne kadar başarılı olacağı ile ilgili. Hani süper bir aksiyon oyunu olmuş diyip 90 puan yapıştıramazsın zaten buna. Ama CoD gibi bir oyuna süper aksiyon olmuş patlamalar bombalar çatışmalar hiç durmuyor diyip 90 puanı yapıştırabilirsin. Çünkü onun amacı o. Bu oyuna ise çok değişik bir hikayesi ve ona göre de ilginç bir anlatım tarzı vardı, sinematikti diyip yapıştırırsın 90 puanı örneğin. Yani amaçladığı şeye göre değerlendilir bir oyun. Herkese hitap etmiyor oluşunu da anlarım, çok karmaşık çok derin mevzuları keşfetme arzusu ile oyun oynamak istemeyebilir herkes. Kojima da bunun farkında olacak ki hiç kendini kasmadan inatla arazi fotoğrafı paylaşıp durdu zaten. Ancak oynayıp bitirerek anlattığı şey odaklı tecrübe edilmesi gereken bir oyundan nasıl bir sahne paylaşırsan paylaş zaten insanları tatmin edemeyecekti.

İdrak İstimlak

14.9.2019 17:38:54

+1
MGS serisinin en iyi oyununa laf atanları da gördük ya, demek ki saçma her şey savunulabiliyor bu forumda. Kimse de "sen hayırdır kardeş" dememiş... Bu kadar da boş yapılmaz...

Rcp272

14.9.2019 17:12:21

0
Mgs ile falan kıyaslanamaz.1.5 saate bir şey gösterdikleride yok yaptığımızda yok.Yürü,suya gir, yürü.

aterikasedi

14.9.2019 16:42:08

0
Ben çok sıkılırım bu oyunda.

Guest-AEF248198

14.9.2019 16:34:56

0
Şu saçma sapan kontrolleri olan Mgs 3'ü mü diyorsun?

BSC Misafiri

14.9.2019 16:32:58

0
Grafikler atmosfer şahane. Hikayeyi açık etmemek için durgun yerlerden gösteriyorlar

BSC Misafiri

14.9.2019 16:32:54

0
Umarım patlamaz ama sanırım patlayacak

BSC Misafiri

14.9.2019 16:32:52

0
Oyunun açık dünyasında hep dağlar ovalar mı var? Hiç keşfedilecek kentler yok mu? Çok kafam karıştı.

BSC Misafiri

14.9.2019 14:27:24

+1
Su grafiklerle detaylarla bize mgs3 gibi bir oyun verseydin kojima ahh ahh dusunmesi bile guzel. Bu oyun hakkinda hikayesi hakkinda hala cok fazla gizem var kojima sakliyor acikcasi cikmadan yorum yapmak zor.

Grafitty-G

14.9.2019 13:52:52

+12
Forumdakiler grafiğe bakıyor goty detaya bakıyor goty 2 animasyon görüyor goty.Arkadaşlar oyunun goty olması için önce oynaması eğlenceli bir oyun olması gerekiyor izlemesi eğlenceli bir teknoloji demosu değil haberiniz olsun

rambocuk

14.9.2019 13:44:14

0
Bence oyun çok değişik ve eğlenceli olacak ben baya umutluyum

Frantic22

14.9.2019 13:33:34

+3
saçma sapan bir oyun. atlaya atlaya izlerken bile sıkıldım. siz kojimayı şişirmeye devam edin. adamın tek seri dışında bir tane kaliteli işte imzası yok. o mgs serisinin de en fazla 2 oyunu iyiydi.

RocK__StaR

14.9.2019 13:30:13

+1
Oyun yeni bir tür olarak gelicek demişlerdi ama gördüğüm kadarıyla öyle gözükmüyor umarım bu oyun god of war gibi bizi şaşırtır bu arada karakter detayları çok hoş :D

lextor

14.9.2019 13:26:27

0
O değilde bizi altyazıya düşüren PS TR yönetimine selamlarımı iletiyorum. Neredeeeen nereye.... Videoya gelince, ağam bizimle eğleniii.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Death Stranding
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız