Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deadly Premonition'un PC Sürümüne Çözüm Yaması


    Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde, Deadly Premonition'un PC'ye normal bir porttan daha kötü seviyede çıktığını size anlatmıştık. Oyunda ne grafik ayarlarını değiştirme, ne de çözünürlük belirleme seçeneği yer alıyordu. 720p'de çalışan Deadly Premonition'un PC sürümü adına imdadımıza mod yapımcıları yetişti.
 
    Daha önce Dark Souls adına da aynı çalışmayı yapan NeoGaf'tan Durante isimli mod yapımcısı, Deadly Premonition için çözüm yamasını yayınladı. Halen gelişim aşamasında olan modda her geçen sürümle grafikler daha da güzelleşiyor. DPfix isimli modun 0.3 versiyonuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox 360 ps3 sony Korku Macera aksiyon oyunu İgnition Entertainment Access Games
"Senaryo Tabanlı Oyunlar Tekrar Oynanabilmeli" Assassin's Creed: Rising Phoenix Yeniden Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.11.2013 07:01:44

0
oynu x360 emülatörü ile oynansa bundan iyi olur belki

OldGamers86

3.11.2013 18:04:40

0
720p ollup olmamasını bıraktım oyun tam ekran bile olmuyor. Hiçbir grafik ayarı yok. Yani port olsa idi de doğru olsa idi. Onu bile becerememişler. Kesinlikle zaman kaybı.

2K

3.11.2013 17:06:04

0
Aslında merak ettiğim bir oyundu almayı düşünüyordum ama Steam Community'den baktığım zaman bir tek olumlu yorum göremedim bende vazgeçtim.Adam gibi offical bir yama gelse de sorunsuz bir şekilde oynasak.

Alondate

3.11.2013 17:03:37

0
Arkadaşlar part2 chapter2e geçiş yaptıgım sırada loading ekranından sonra dp.exe çalışmayı durdurdu diyerek oyundan atıyor. Yabancı forumlarda biraz araştırma yaptım bu sorunu yaşayan yok sanırım. Çok berbat bir port olmuş gerçekten. Geçenlerde çıkan Enslaved isimli oyun da aynen böyleydi. Son zamanlarda port oyunlara karşı bir antipati kazandım gerçekten. Bir tek castlevania sağlam çıkmıştı. Oyun da güzeldi ama böyle yarım kalması üzdü beni. Eminim update falan da gelmez off

cenkk34

3.11.2013 14:57:26

0
Ben çözünürlük yamasını da becerememiştim bunu da çözünürlük dosyalarını da oyunun neresine atıcaz ki??
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deadly Premonition
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız