Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island: Retro Revenge Ortaya Çıktı

   
     Anlaşılan ölülerle dolu yeni bir macera daha karşımıza çıkacak. Hatırlarsanız ilk Dead Island oyunu büyük beğeni toplamış ve ardından da Dead Island 2 duyurulmuştu. Maalesef bu oyun geliştiricinin yaşadığı zorluklar nedeniyle askıya alınmış ve geliştirici Yager projeden çıkarılmıştı. Halbuki yayınlanan ilk oynanış videoları oldukça güzeldi.
 
    Şimdi ise yeni bir Dead Island macerası yolda gibi görünüyor. Avustralya oyun derecelendirme kuruluşu Dead Island: Retro Revenge adlı bir oyunu listeledi. Oyunun yayıncısı Koch Media (Deep Silver) geliştiricisi ise Groovin’ Blocks ve Symphony gibi bulmaca-basit eğlence oyunlarından tanıdığımız Empty Clip Studios olarak belirtilmiş.
 
    Açıkçası bu oyun mobil platformlar için çıkabilir gibi görünüyor; çünkü büyük bir projenin Empty Clip Studios'a verilmesi çok zor. Oyunun isminde yer alan "Retro" ifadesi de böyle düşünmemize etki ediyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Phil Spencer: "Amacımız Oyuncuların Arasına Duvarlar Örmek Değil" Umbrella Corps'un En Büyük Haritası Resident Evil 5'ten
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

inciteen

12.2.2016 20:45:50

0
Kaç yıl oldu bekliyoruz Dead Island 2 'yi ortaya çıkan habere bak :/

BSC Misafiri

12.2.2016 19:00:17

+2
Yager'e yazık oluyor, hakkı yeniyor şu piyasada. Çıkardıkları Spec Ops The link çok etkileyiciydi ileride iyi bir yere gelirler diye düşünürken ne hallere düştüler

mlkvr

12.2.2016 18:59:33

0
Nerede o ilk dead island doğru düzgün bir hikayesi olmamasına rağmen 4 kere bitirdiğim oyun...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız