Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2'nin tüm başarımları yayınlandı

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios tarafından biz oyun severlere sunulacak olan zombi temalı açık dünya hayatta kalma aksiyon macera oyunu Dead Island 2'nin tüm başarımları yayınlandı. 21 Nisan tarihinde çıkış yapacak oyunun 27 başarımı bulunuyor.
  
Oyun yakında geliyor
 
 
 
Yayınlanan başarımlar sayesinde oyunda neler yapmamız gerektiğini görebiliyor ve çeşitli ipuçları elde edebiliyoruz. Bu başarımlar spoiler niteliğinde olabiliyor dolayısıyla dikkatli göz atmakta fayda var. Oyunda belirtilene göre 27 başarım yer alıyor ve bu başarımları elde etmek için de oyunda bir hayli vakit geçirmek gerekiyor. 
 
Öte yandan Los Angeles şehrine giriş yapabileceğimiz ve buraları zombilerden arındırabileceğimiz oyun içerisinde yeni içerikler, geliştirmeler ve daha fazlası bizleri bekliyor. 
 
Dead Island 2, 21 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık. Epic Games Store'da 429 TL.
 
İşte başarımlar
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Street Fighter'ın film ve TV hakları Legendary Entertainment tarafından satın alındı Suudi Arabistan, 38 milyar dolarlık yatırımla oyun merkezi kurmak istiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız