Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 için sinematik fragman yayınlandı

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Dambuster Studios, devam oyunu Dead Island 2 için sinematik bir fragman yayınladı. Ödüllü stüdyo ELASTIC tarafından oluşturulan bu sinematik fragman içerisinde zombilerle dolup taştıktan sonra kana bulanmış bir Los Angeles atmosferi yer alıyor.
 
Zombi temalı açık dünya hayatta kalma oyunu yakında geliyor
 
 
 
Los Angeles şehrine giriş yapabileceğimiz ve buraları zombilerden arındırabileceğimiz oyun içerisinde yeni içerikler, geliştirmeler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Salgını durdurmaya ve ortadan kaldırmaya çalıştığımız Dead Island 2 içerisinde çeşitli silah türlerine erişebilecek, zombi sürülerine karşı gelebilecek ve becerilerimizi geliştirebileceğiz.
 
Farklı zombi türlerinin yer aldığı oyun içerisinde her bir adımımızı dikkatli bir şekilde atmamız gerekecek. Zombi istilasının bizlere aktarıldığı oyunda birinci şahıs kamera bakış açısıyla beraber tehditleri daha yakından görebilecek ve ilk elden deneyimleyebileceğiz. 
 
Dead Island 2, 21 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. Oyun şu anda ön siparişlere açık. Epic Games Store'da 429 TL.
 
Sinematik fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Senua’s Saga: Hellblade II için UE5 yüz animasyon teknoloji demosu yayınlandı Açık dünya yarış oyunu LEGO 2K Drive duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jer Aders

24.3.2023 00:34:26

0
Bu seriden hiçbir zaman beklentim olmadı şimdi de yok. Dying Light varken gereksiz kalıyor.

BSC Misafiri

23.3.2023 21:33:35

0
NCK: O ilk otel odasında bir ailenin olduğu, küçük kız çocuğunun öldüğü hüzünlü ilk oyunun trailer'ı da güzeldir ama ben de en çok bu Dead İsland 2'nin 2014 trailer'ını sevmiştim. Yavaş yavaş zombiye dönüşmesi, etrafında dünyanın kıyamet sonrası bir hal alması vs. kamera açıları çok güzeldi.

BSC Misafiri

23.3.2023 18:19:39

0
Hala ilk duyurulduğunda (2014) olması lazım çıkan trailer'ı daha güzel bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız