Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 için İki Yeni Oynanabilir Karakter Duyuruldu

 
 
Dead Island 2'de oyuncu tarafından kontrol edilebilen altı karakter yer alacağı önceden belirtilmişti. Ancak bu karakterlerin sadece bir tanesi tanıtılmıştı: Jacob. Son haberlere göre, iki tane yeni karakter duyuruldu: Dani ve Ryan.
 
Dani, İrlanda'da çok geleneksel bir ailede büyüdü. Her zaman kendini farklı hisseden ve kendini yersiz hisseden, memleketindeki punk gruplarıyla takılmaya başladı ve bu geleneksel olmayan ortamlarda daha fazla teselli buldu. Elinden geldiğince batıya taşındı ve soğuğu sevmediği için kendisini Kaliforniya'da buldu. Dürüst ve açık sözlü olmaya, insanlara tam olarak ne düşündüğünü söylemeye ve kimse tarafından kontrol edilmemeye alışık.
 
O da, diğer tüm karakterler gibi, siz oyunda ilerledikçe değiştirilebilen ve uyarlanabilen iki beceriyle başlar.
 
Karakterin Yetenekleri
 
Thunderstruck: Çarpma anında güçlü bir patlamaya yol açan ağır saldırılara neden olur. Bloodlust: Saldırılardan sonra Dani, kendi sağlığına yeniden kavuşur.
 
 
 
Ryan ise çok daha rahat bir kişilik. Liseden sonraki hayatında ne yapacağından emin değildi. İşten işe giderken, insanlar ona striptizci olacak kadar yakışıklı olduğunu söylediler. Ardından  striptizcilik mesleğini meraktan yaparak başarılı oldu. Ryan bir tank kadar sağlamdır.
 
Karakterin Yetenekleri
 
- Retaliation: Ryan, bir saldırıdan kaçtığı anda orta düzeyde bir kuvvet artışı elde eder.  - Seesaw: Ryan, zombiyi her öldürdüğünde sağlığına kavuşur. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualSHOCKERS Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Açık Dünya Aksiyon Oyunu Project: The Perceiver için Oynanış Videosu Yayınlandı Ocak 2023 için Ücretsiz Xbox Live Gold Oyunları Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

darkdogan

29.12.2022 20:12:07

0
Yarış oyunu.Gayet yeterli seviyede geliyor gelmekte olan.Sonuçta olayı belli.Bu kadar gecikmese iyiydi ama olsun komple iptal de edebilirlerdi.

BSC Misafiri

29.12.2022 17:26:12

0
Rahmetli 2017 doyuldu halen piyasaya çıkmadi gerekte yok

İhsanblack02

29.12.2022 17:09:17

0
Dövüş oyunu mu bu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız