Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Island 2 için gerçek konum karşılaştırma videosu yayınlandı

 
 
YouTube'da içerik üreticisi “ElAnalistaDeBits”, Dead Island 2'nin ortamlarını gerçek hayattaki konumlarla karşılaştıran bir video yayınlandı. Bu video bizlere Dead Island 2'de yer alan ortamların - mekanların gerçek dünyadaki ortamlara ne kadar benzediğine dair fikir veriyor.
 
Yeni video oyundaki ortamlarla gerçek dünyadakileri karşılaştırıyor
 
 
 
Zombilerin istila ettiği açık bir dünyayı bizlere sunan Dead Island 2'de birçok bölgeyi keşfedebiliyor ve yeni ortamlara giriş yapabiliyoruz. Oyunda yer alan ortamların çoğu gerçek hayattaki mekanlardan alıntı olarak karşımıza çıkıyor. Yeni yayınlanan karşılaştırma videosu sayesinde de bu mekanların ne kadar benzerlik gösterdiğini anlayabiliyoruz.
 
Deep Silver tarafından biz oyunculara sunulan Dead Island 2, çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun ilk üç gününde bir milyondan fazla satış yaptığı açıklandı. Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilen yapım Epic Games mağazasında 429 TL'den, PlayStation ve Xbox mağazasında ise 699,00 TL'den satışta.
 
İşte karşılaştırma videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Dead Island Dead Island 2 Deep Silver Tech Land PC PS4 Xbox One
Elden Ring için fan yapımı DLC niteliğinde yeni bir mod yayınlandı EMEA Masters 2023 Şampiyonu DenizBank İstanbul Wildcats Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

20.5.2023 15:19:12

0
Bu oyun için demedim ben sırf bunu genç arkadaş. Neye yazdığımı bilip bilmeden ahkâm kesme. Genelleme yaptım ben biraz dikkatli okusaydın.

SnavS

1.5.2023 14:28:34

+1
Kanka zombilerle savaşıyoruz ne yapay zekasından bahsediyorsun? Dead island 2'nin oynanışı vs de gayet iyi. Coop ile alakası yok yani grafikler de iyi oynanışta iyi hikaye gidişatı da iyi.

BSC Misafiri

30.4.2023 20:14:59

0
Uygun açı ve ışık yakalayınca basit grafikli oyunlar bile çok gerçekçi gözükebiliyor..Ondan dolayı sabit görüntüler değil de hareketli görüntüler oyunun gerçek grafiklerini gösterir... Bazı oyunlar da ekran görüntülerinden daha güzel gözüküyor oynarken..

Sarohan

30.4.2023 19:44:22

+1
Yemişler grafiğini, ışıklandırmasını cartını curtunu. Oyunda yapay zeka ve oynanış kaliteli değilse bir cacık olmaz. Online tabanlı ve co-op olma ısrarlı oyunlar bir bir çöpe gittikçe anlayacaklar önemini şu grafik kasmaktan çok daha öncelikli şeylerin olduğunu.

BSC Misafiri

30.4.2023 19:23:25

+1
bakın bu oyun üzerinden oyun inceleme sitelerinin metacritic zart zurtun ne kadar boş beleş işler olduğunu anlayabilirsiniz. oyun net şekilde yılın en iyi oyunlarından birisi ama puanlara bakın

BSC Misafiri

30.4.2023 18:06:29

+2
Unreal ve unity'nin 3d mesh ve üzerlerine kaplanan texture kalitesi bayağı gelişti. Bu oyun da unreal'ı kullanıyor haliyle uygun modeli yaptıktan sonra geriye bir ışıklandırma ve gölgeleri halletmek kalıyor onu da yapınca gerçekten farksız oluyor mekan görüntüleri. Artık görsellerden ziyade oyunlarda mekanik ve senaryoya oynanış hissine önem vermek kalıyor. Ama etkileyici. Model kalitesi ve texture kalitesinden ziyade ışık ve gölgeleri mekanlarla birebir kurgulamışlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Island 2
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız